RE: ‘ZZP’ers willen het liefst klein blijven’

On-demand leertrajecten door Tony de Bree

RE: ‘ZZP’ers willen het liefst klein blijven’ (Trouw).

Goedemorgen, bij het schonen en opheffen van oude sites, kwam ik dit blog tegen uit januari 2020 over het feit dat volgens onderzoek van de KVK ‘ZZP’ers willen het liefst klein blijven’.

Nou, wat let je?

Lees ook:  Wat is de on-demand economie?, Wat is de online kluseconomie?, Wat zijn future skills voor online starters?

Het nieuwe ‘doe-het-zelf’ boek van Tony de Bree, ‘Groeien zonder te groeien. Waarom je bedrijf klein moet blijven? dat in Q1 van 2020 uitkomt, laat alle ondernemers waaronder ZZp’ers, startups, scale-ups en MKB-bedrijven zien waarom je bedrijf klein kunt blijven en zelfs klein moet blijven en hoe je dat concreet kan doen aan de hand van concrete voorbeelden van mensen van verschillende leeftijden met verschillende verdienmodellen en verschillende business modellen.

Mooie timing dus!

Als je meer wilt weten over ‘Groeien zonder te groeien. Succesvol ondernemen in de betekeniseconomi’, bookmark dan deze blogs. en als je denkt dat jij ook een mooi verhaal hebt van een succesvol bedrijf zonder te groeien op een traditionele manier, email me dan hier of bel me nu/whatsapp me op 06-34387806.

Let’s connect op LinkedIn en bookmark de nieuwe ‘Groeien zonder te  groeien’ Facebook-pagina hier.

Groeten,
Tony de Bree

Lees ook:  Wat is de on-demand economie?, Wat is de online kluseconomie?, Wat zijn future skills voor online starters?

Waarom? Omdat de future skills en de relevante kennis en ervaring die je voor die verschillende omgevingen nodig hebt, compleet anders zijn sinds het begin van de Corona-pandemie. En je als ondernemer geen kostbare tijd, energie en vooral geld wilt verspillen. 

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!