Virtueel organiseren in crisistijd

Virtueel organiseren in crisistijd door Tony de Bree - 5

Virtueel organiseren in crisistijd

Vanaf het begin van de Corona-pandemie, zijn we met zijn allen steeds meer op afstand van elkaar gaan werken, op afstand van elkaar gaan leren en vooral thuis gaan leren, thuis gaan werken en thuis gaan leven. En dat betekent dat we dingen anders moesten gaan doen, anders moesten gaan regelen met mensen die op andere locaties fysiek aanwezig zijn en waren. Omdat we al dan niet vrijwillig aan social-distancing doen en vaak nog moeten doen met mensen in andere landen b.v. 

Oplossing: we gingen onszelf en anderen ‘virtueel organiseren in crisistijd’.

Wat is virtueel organiseren in crisistijd

Virtueel organiseren betekent dat je op afstand werkt, leert en leeft zonder dat je je je in dezelfde fysieke ruimte bevindt. je hebt contact met de andere persoon of de andere personen door middel van telecommunicatie. Met name als gevolg van de opkomst van het internet nam de belangstelling voor, alsook de realiseerbaarheid van virtueel organiseren sterk toe.

Hybride werken, thuiswerken, werken op afstand en managen op afstand spelen daarbij een belangrijke rol:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Lees ook:  Wat is de  on-demand economie?, Wat zijn organisatiekosten? & Bedrijfsfinanciering in crisistijd

We realiseerden op die manieren alternatieven, ‘substituten’, met behulp van ICT voor face-to-face en groepscontacten zoals naar ons werk in een grote corporate gaan, naar een ministerie gaan om te werken, gezellig gaan winkelen, naar restaurants gaan, naar concerten gaan, naar colleges gaan en lange reizen naar familieleden maken. 

Virtueel organiseren is een van de belangrijkste manieren om succesvol en gelukkig te kunnen zijn in wat onze nieuwe digitale ‘on-demand economie’ wordt genoemd. Het is aan de ene kant nooit hetzelfde als elkaar fysiek te ontmoeten en aan te raken, maar biedt daarnaast ook veel mogelijkheden, veel opportunities, met je eigen virtuele organisatie en zo met hele lage organisatiekosten in termen van tijd, energie en geld. En dat is cruciaal in termen van bedrijfsfinanciering in crisistijd. 

Meer te weten komen hoe jij als senior manager, werknemer maar ook als ondernemer succesvol kunt starten, groeien en schalen en overleven met behulp van moderne ICT met ‘Virtueel organiseren’, zeker in crisistijd? Bookmark dan Virtueel organiseren in crisistijd.

Maak vandaag nog een afspraak.    

Als je meer wilt weten over hoe jij het beste virtueel organiseren kunt gebruiken als ondernemer met of zonder partner en met of zonder kinderen, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands:  @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!