Wat is on-demand facilitation?

Wat is on-demand facilitation door Tony de Bree

Wat is on-demand facilitation?

Voordat de Corona-pandemie uitbrak, was traditioneel offline facilitation in fysieke locaties zoals hier bij het Venture Cafe in Rotterdam heel gebruikelijk. Ook ik vind niets leuker dan mensen face-to-face te ontmoeten. Maar dat kan (nog) niet op een enkele uitzondering na. En bovendien hoeft het ook niet altijd.

Een van de digitale trends sinds het begin van de Corona-pandemie is offline en online on-demand facilitation.

Wat is on-demand facilitation?

On-demand facilitation is op het juiste moment (just-in-time) voor jou als individuele executive, manager of ondernemer op maat presentaties en inspiratiesessies verzorgen, dagvoorzitter zijn en workhops en masterclasses te verzorgen om je online en/of offline event succesvol te laten verlopen. 

Ik doe al heel lang aan on-demand facilitation waarbij ik ieder event op maat samenstel op basis van de wensen en behoeften van de klant en vooral ook just-in-time. Soms heel kort van te voren.

Lees ook: ‘Wat is de  digitale economie’?’, ‘Wat is de ‘on-demand economie’?’, ‘Wat is persoonlijk right-skilling?, ‘Wat is ‘digital right-skilling?’  & ”Wat is ‘A La Carte leren’?’ 

On-demand facilitation is een voorbeeld van on-demand diensten, of nog beter on-demand oplossingen, in de on-demand economie waarbij klanten het voor het zeggen hebben. Die hebben snel en op korte termijn iemand nodig met voor die klant relevante kennis en relevante ervaring en die past bij de organisatie van de klant.

Sinds het begin van de Corona-crisis is de vraag naar on-demand facilitation van o.a. online webinars, online workshops en online masterclasses op maat voor o.a. verschillende soorten bedrijven snel toegenomen.

Maak vandaag nog een afspraak voor on-demand facilitation.

Als je meer wilt weten over hoe jij snel on-demand facilitation op maat kunt krijgen online en offline via verschillende en wanneer jij dat nodig hebt, aarzel dan niet om mij te bellen of te appen op 06-34387806. Of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!