Wat is dystopisch nieuws?

Wat is dystopisch nieuws door Tony de Bree

Wat is dystopisch nieuws?

Vanaf het begin van de pandemie zijn veel mensen in complotten gaan geloven: de bekende complotdenkers. Daarbij speelt het verspreiden en lezen van dystopisch nieuws een belangrijke rol.

Wat is dystopisch nieuws?

Dystopisch nieuws is nieuws  over een (denkbeeldige) samenleving met louter akelige kenmerken waarin men beslist niet zou willen leven. Een dystopie is het tegenovergestelde van een utopie die juist een bijzonder aangename samenleving voorstelt.

Lees ook: ‘7 digitale trends voor zelfstandige ondernemers in 2021’, ‘Wat is de digitale economie?’, ‘Wat is een virtuele organisatie?’, ‘Wat is persoonlijk right-skilling?’ & ‘Wat is ‘a la carte leren’?’  

Doemdenkers zijn ook mooie voorbeelden en mensen die altijd negatief zijn en aan doomscrolling doen. Het niet lezen van, niet luisteren naar en het niet kijken naar dystopisch nieuws en het ontvolgen van mensen op social media met b.v. het ‘snoeicanvas’ uit Groeien zonder te groeien’, levert je dus enorm veel positieve energie op en bevordert je resilience en productiviteit. Met als resultaat een positieve mindset. Mooi toch?

Maak vandaag een afspraak over hoe jij succesvol online kunt gaan starten, groeien en schalen.

Wil je meer weten over hoe jij succesvol geld kunt verdienen en geld kunt besparen als zelfstandig ondernemer in de digitale gig-economy? Stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806 voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Later.
Tony de Bree

P.s. Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan als hybride ondernemer online geld te verdienen vanuit huis als zijn online plan-b. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Vanaf het begin van de coronacrisis helpt hij executives, startups, scaleups en ondernemingsraden met digitale producten en online diensten om te overleven, studenten om succesvol online te starten en mensen die hun baan verliezen succesvol ondernemer te worden.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op