[NIEUW]: Leadership Development X blogs, tips, digitale diensten & digitale producten

[NIEUW] Leadership Development X blogs, tips, digitale diensten & digitale producten door Tony de Bree

Leadership development blogs, tips, digitale diensten en digitale producten.

Leadership development en leiderschapsontwikkeling  zijn hot sinds het begin van de Corona-pandemie en helemaal sinds de inval van Rusland in Ukraine. Daarom vandaag het eerste blog in de nieuwe serie over ‘Leadership development X’ in crisistijd op deze site. 

Lees ook:  Wat is de online shakeout?, Wat is de online gig economy? & Digital Leadership In The Online Platform economy

Als je geen blogs, tips of ander nieuws over nieuwe digitale diensten en nieuwe digitale producten over leadership development (leiderschapsontwikkeling) in crisistijd zoals korte e-books, checklists en business templates wilt missen, bookmark dan de Leadership development X blogs

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!