[NIEUW]: De online shakeout blogs, tips, digitale diensten & digitale producten

De online shakeout blogs, tips, digitale diensten & digitale producten door Tony de Bree

[NIEUW]: De online shakeout blogs, tips, digitale diensten & digitale producten.

Sinds het begin van de Corona-pandemie zijn steeds meer zzp’ers en zijn veel andere zelfstandige ondernemers online gestart. Daar worden ze echter geconfronteerd met extreme concurrentie online, waarbij veel ondernemers het loodje leggen. Er is een online shakeout aan de gang.

Daarom deze nieuwe serie over ‘De online shakeout’. Hoe JIJ die online shakeout kunt overleven en online kunt groeien en schalen met je eigen virtuele eenmanszaak als zzp’er bijvoorbeeld. Of met je startup of scale-up.

Lees ook:  Wat is de online gig economy?, Wat is een online overlevingsplan? & Wat is een levensvatbaar bedrijf

Als je geen blogs, tips of ander nieuws over nieuwe digitale diensten waaronder virtuele masterclasses, virtuele workshops en andere online programma’s en nieuwe digitale producten om de online shakeout te overleven zoals korte e-books, checklists, planners en business templates wilt missen, bookmark dan De online shakeout blogs & aanbiedingen

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!