Wat is bedrijfseconomie?

Wat is bedrijfseconomie door Tony de Bree

Wat is bedrijfseconomie?

Veel finance adviseurs en docenten en dus ook veel startende ondernemers waaronder mijn studenten ‘Entrepreneurship’ leren oude-normaal’ bedrijfsfinanciering principes, maar leren niets over micro-economie noch over bedrijfseconomie, met alle gevolgen van dien. 

Wat is bedrijfseconomie?

Bedrijfseconomie is een vakgebied in de toegepaste economie dat economische theorie en kwantitatieve methoden gebruikt om zakelijke ondernemingen en de factoren die bijdragen aan de diversiteit van organisatievormen en de relaties van bedrijven met arbeids-, kapitaal- en productmarkten te analyseren.

Lees ook:  Wat is de digitale economie?’, ‘Wat zijn digitale producten?‘Wat zijn digitale diensten?’‘Wat is een virtuele organisatie?’, ‘Wat is een virtuele eenmanszaak?’ & ‘ Online starten? Luister eerst naar dit luisterboek’ 

Bedrijfseconomie is ook het financiele gedeelte van traditioneel ‘corporate’ bedrijfskunde en van de nieuwe innovatieve kennisdomeinen ‘zoals startup bedrijfskunde.

Meer weten over hoe jij online kunt starten, groeien en schalen met ICT?

Wil je meer weten over hoe jij de Corona-pandemie kunt overleven en online geld kunnen verdienen vanuit huis met digitale producten en digitale diensten en met een virtuele eenmanszaak, email dan via dit formulier je mobiele nummer en de link naar je linkedin-profiel. Dan maken we direct een afspraak voor een online intakegesprek.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

error: Content is beveiligd !!