Wat is een NFT?

Wat is een NFT door Tony de Bree

Wat is een NFT?

Een NTF is een digitaal item dat een object uit de echte wereld of de virtuele wereld vertegenwoordigt, zoals muziek, kunst, een foto, een tekening, een animatie of een video. Het is een eigendomscertificaat, een ‘token’ dat is vastgelegd in een blockchain.

NFT staat voor Non-fungible token. Dit ‘token’ of eigendomscertificaat kun je digitaal creëren en koppelen aan een digitaal object, een digitaal product, en dat registreer je in een blockchain. 

Lees ook: Wat is de digitale economie?, Wat is de on-demand economie? & Wat is de nieuwe normaal economie?

Als je meer wilt lezen en leren over blockchain, NFT’s, DEFI’s, smartcontracts en nog veel meer, bookmark dan deze blogs.

Met vriendelijke groet,

Tony de Bree

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!