[NIEUW]: De grote ontslaggolf voor HR-professionals blogs, digitale diensten & digitale producten

De grote ontslaggolf in Nederlanders voor HR-professionals - talent management - Tony de Bree

[NIEUW]: De grote ontslaggolf voor HR-professionals blogs, digitale diensten & digitale producten.

Als in deze crisistijd een van je managers of medewerkers een eigen online bedrijf succesvol wil starten, laten groeien en schalen met de virtuele eenmanszaak, met eigen digitale diensten en eigen digitale producten zoals eBooks, video’s, audioboeken, checklists, canvassen of software, dan hebben ze een goede kans om de online shakeout te overleven en succesvol te worden in de online gig economy. 

Maar dan moet je als hr-professional geen kostbare tijd, energie en geld verspillen met ze niet niet-relevante corporate managementboeken lezen en niet-relevante corporate zombie-opleidingen laten volgen. 

Meer: Wat is de online gig economy?, Wat is de online shakeout? & Wat is outplacement 20?

Als je geen blogs, tips of ander nieuws over nieuwe digitale diensten waaronder virtuele masterclasses, virtuele workshops en andere online programma’s en nieuwe digitale producten over online geld verdienen en online kosten besparen in de online gig economy zoals korte e-books, checklists, planners en business templates wilt missen, bookmark dan De online gig economy blogs, digitale diensten & digitale producten

Contact. 

Wil je weten hoe managers en medewerkers snel kunnen leren hoe ze als ondernemer naast hun vaste baan en/of als online freelancer, als digital nomad en/of vanuit huis met verschillende soorten online gigs online geld kunt verdienen en besparen in de online gig economy? Stuur mij dan hier een e-mail of bel mij op 06-34387806 voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!