Hoe organiseer ik mijn startup?

Hoe organiseer ik mijn startup door Tony de Bree

Hoe organiseer ik mijn startup?

Een van de meest gestelde vragen van oprichters van startups is: hoe organiseer ik mijn startup. Of dat nu een high-tech startup, een FinTech startup, een RegTech startup, een impact startup of een eHealth startup is. 

De 7 vragen die daarbij o.a. aan de orde komen zijn: 

– Ben ik geschikt om een succcesvolle oprichter te worden? 

– Hoe kies ik een medeoprichter?

– Wat doe ik zelf en wat besteed ik uit?

– Wie kies ik als leverancier en waarvoor?

– Wie kies ik als strategische partner?

– Met welke freelancers ga ik samenwerken? 

Lees ook:  Wat is de online shakeout?, Wat is de online kluseconomie? & Wat is een virtuele startup?

Om al deze vragen snel te kunnen bantwoorden, is het Startup Model Canvas(c) ontworpen door en met oprichters van startups en innovatieve docenten. 

Als je geen blogs, tips of ander nieuws het snel innovatief organiseren van je startup of het snel integraal veranderen van je bestaande startup-organisatie in tijden van crisis inclusief over hoe ga ik mijn startup financieren(inclusief je startup kostenstructuur en je startup verdienmodel) en je startup ecosysteem wilt missen inclusief korte e-books, checklists en business templates, bookmark dan de Startup Bedrijfskunde blogs

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!