Hoe start ik een succesvol online platform?

Hoe start ik een succesvol online platform door Tony de Bree

Hoe start ik een succesvol online platform?

Steeds meer corporates en zelfstandige ondernemers willen een online platform beginnen als onderdeel van hun online verdienmodel. Hoe start je een succesvol online platform en waar moet je opletten?

Wat is een online platform?

‘Online platforms zijn online marktplaatsen waar vraag en aanbod elkaar elektronisch ontmoeten

Mega online platforms zoals Amazon.com, Aliexpress en de grote sociale netwerken zijn online DE digital leaders. Ze zijn zo dominant dat er steeds meer gesproken wordt van de online platformeconomie’ in het Engels The Online Platform Economy:  

paperbackstack-1

Digital Strategy MappingDigital Leadership In The Online Platform Economy

$8,99

Inclusief een multiple-choice test, gratis canvassen en een gratis ebook.

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is een overlevingsplan & Wat is fast learning?

Online platforms worden ook wel electronische marktplaatsen, e-marktplaatsen, digitale marketplaatsen of ‘business platforms’ genoemd.

Online platforms spelen ook een steeds belangrijkere rol in de online gig economy en je kunt ze prima ontwerpen en invoeren terwijl je hybride werkt of online thuiswerkt. Hoe? dat kun je snel leren met dit fast learning leerpakket op basis van een praktisch management e-book en een aantal aantal andere leervormen:

download-696x1042-3

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$ 8,99

Inclusief multiple-choice test, en gratis checklists voor managers & medewerkers

Leren hoe je een succesvol online platform ontwerpt en implementeert.

Als je wilt leren hoe je snel een succesvol online platform ontwerpt en implementeert en zo een digital leader wordt, vul dan onderstaand formulier in inclusief uw mobiele nummer en de link naar uw LinkedIn-profiel.

  Dan nemen wij direct contact met je op om een ​​afspraak te maken voor een vrijblijvend gratis intakegesprek voor je fast learning online platform ontwerp leertraject.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

  You might like

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gratis 'ChatGPT voor ondernemers' tips Klik hierClose
  error: Content is beveiligd !!