Hoe start ik een succesvol online platform?

Hoe start ik een succesvol online platform door Tony de Bree

Hoe start ik een succesvol online platform?

Steeds meer corporates en zelfstandige ondernemers willen een online platform beginnen als onderdeel van hun online verdienmodel. Hoe start je een succesvol online platform en waar moet je opletten?

Wat is een online platform?

‘Online platforms zijn online marktplaatsen waar vraag en aanbod elkaar elektronisch ontmoeten

Mega online platforms zoals Amazon.com, Aliexpress en de grote sociale netwerken zijn online DE digital leaders. Ze zijn zo dominant dat er steeds meer gesproken wordt van de online platformeconomie’ in het Engels The Online Platform Economy:  

paperbackstack-1

Digital Strategy MappingDigital Leadership In The Online Platform Economy

$8,99

Inclusief een multiple-choice test, gratis canvassen en een gratis ebook.

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is een overlevingsplan & Wat is fast learning?

Online platforms worden ook wel electronische marktplaatsen, e-marktplaatsen, digitale marketplaatsen of ‘business platforms’ genoemd.

Online platforms spelen ook een steeds belangrijkere rol in de online gig economy en je kunt ze prima ontwerpen en invoeren terwijl je hybride werkt of online thuiswerkt. Hoe? dat kun je snel leren met dit fast learning leerpakket op basis van een praktisch management e-book en een aantal aantal andere leervormen:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Leren hoe je een succesvol online platform ontwerpt en implementeert.

Als je wilt leren hoe je snel een succesvol online platform ontwerpt en implementeert en zo een digital leader wordt, vul dan onderstaand formulier in inclusief uw mobiele nummer en de link naar uw LinkedIn-profiel.

  Dan nemen wij direct contact met je op om een ​​afspraak te maken voor een vrijblijvend gratis intakegesprek voor je fast learning online platform ontwerp leertraject.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

  You might like

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  error: Content is beveiligd !!