De online platformeconomie

De online platformeconomie door Tony de Bree

De online platformeconomie

Sinds de start van internet en helemaal sinds de begin van de Corona-pandemie, groeit de online platformeconomie enorm snel. Wat de online platformeconomie is, wordt in dit artikel uitgelegd.

Wat is de online platformeconomie?

De online platformeconomie is de online economie die gedomineerd word door online platforms waaronder Aamzon.com & Alieexpres. Ze faciliteren en agregeren interacties tussen twee of meer afzonderlijke maar onderling afhankelijke gebruikers (of dit nu bedrijven of particulieren zijn). Ze matchen vraag en aanbod in steeds meer industrietakken en niches.

In de online platformeconomie zijn Amazon.com, Aliexpress, Netflix en andere streamingdiensten , Spotify en de grote sociale netwerken wereldwijd online DE digital leaders.

paperbackstack-1

Digital Strategy MappingDigital Leadership In The Online Platform Economy

$8,99

Inclusief een multiple-choice test, gratis canvassen en een gratis ebook.

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is een online platform? & Wat is een virtuele organisatie?

Online platforms spelen ook een steeds belangrijkere rol in de online gig economy en de toekomst van werk & inkomen.

Leren hoe je snel een succesvol online platform ontwerpt en implementeert.

Als je wilt leren hoe je snel een succesvol online platform ontwerpt en implementeert en zo een digital leader wordt, vul dan dit formulier in inclusief uw mobiele nummer en de link naar uw LinkedIn-profiel.

  Dan nemen wij direct contact met je op om een ​​afspraak te maken voor een vrijblijvend gratis intakegesprek.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

  You might like

  1 Comment

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  error: Content is beveiligd !!