Video marketing voor startups

Video marketing voor startups door Tony de Bree

Bericht bekijken

Video marketing voor startups

Veel startups hebben in een aantal sectoren zwaar te leiden onder de verschillende gedeeltelijke of gehele lockdowns, waaronder FinTech startups, Regtech startups & impact startups

Video marketing voor startups. 

In de praktijk blijken zowel klanten, als prospects als mogelijke financierders en investeerders startups te zoeken en in te willen schakelen via hun smartphone. En daarom zetten succesvoll oprichters ondernemers van startups steeds meer video’s in voor hun digital marketing strategy. 

Lees ook:  ‘7 digital trends voor zelfstandige ondernemers in 2021’, ‘Wat is video marketing?’,  ‘Wat is een pitchvideo?’,  ‘Wat zijn digitale producten?’ ‘Wat zijn digitale diensten’ 

Sinds het begin van de Corona-epidemie gebruik ik zelf daarom ook steeds meer korte sales & marketing video’s, waaronder de video’s die je onder mijn LinkedIn-profiel, op deze site voor het promoten van o.a. mijn boeken, voor ‘boek marketing dus’ en e-books zoals voor Overlevingsstrategie voor startups met de drone-video op deze site en op mijn nieuw WordPress-videosite www.tonydebree.online waar bijna alleen ‘pitchvideo’s’ op staan. Zoals de video van de man in bad met 3-scenes:

Check out die pitchvideo.

En om oprichters van startups waaronder allereerst mensen die mijn startup-boeken hebben aangeschaft, te helpen deze crisis te overleven. 

Wil jij video marketing snel inzetten om jouw startup snel online te starten, te groeien en te schalen?

Meer weten over hoe jij snel video marketing kunt zetten in sales & marketing voor jouw eigen startup? Stuur me dan nu een e-mail via dit formulier of via de contactbutton rechtsonder op deze site.

Later.

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan als hybride ondernemer online geld te verdienen vanuit huis als zijn online plan-b. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Vanaf het begin van de coronacrisis helpt hij executives, startups, scaleups en ondernemingsraden met digitale producten en online diensten om te overleven, studenten om succesvol online te starten en mensen die hun baan verliezen succesvol ondernemer te worden.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op