Fast learning planning

Fast learning planning door Tony de Bree

Fast learning planning

In tijden van crisis is fast learning planning en executie van levensbelang voor managers, medewerkers en voor veel ondernemers om een persoonlijke of zakelijke crisis te overleven. In dit artikel leer je hoe jij dat kunt doen.

Wat is fast learning planning?  

Een fast learning plan is een vorm van een persoonlijk opleidingsplan, waarmee executives, managers, medewerkers en ondernemers snel en op tijd relevante kennis en probleemoplossende vaardigheden leren om een crisis of meerdere crises te overleven.

Voorbeelden van fast learning leervormen zijn on-demand online masterclasses, online workshops en videotutorials in combinatie met andere zelfstudiemodules zoals dit innovatief fast learning leerpakket op basis van een praktisch e-book in combinatie met een random multiple-choice test en gratis checklists voor managers, medewerkers en HR=professionals:

download-696x1042-3

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$ 8,99

Inclusief multiple-choice test, en gratis checklists voor managers & medewerkers

Lees ook: Wat is de online shakeout?, Wat is self-paced learning? & Wat is een overlevingsplan?

Een ander voorbeeld is dit fast learning pakket voor startups en startup consultants, startup trainers en startup mentoren. het fast learning pakket bestaat uit een boek, videotutorials en gratis canvassen waaronder het Startup Model Canvas© en andere praktische startup canvassen waarmee je je hele startup business model inclusief je startup organisatie en je startup bedrijfs-ecosysteem snel kunt ontwerpen en invoeren of veranderen:

download-1470x1312-1

Overlevingsstrategie voor startups

Zo overleef je een crisis in 5 stappen

€ 20,00

Meer tips over Fast Learning: Fast Learning Tips.

Je eigen fast learning plan. 

Wil je snel & op tijd je eigen fast learning ontwikkelingsplan opstellen en uitvoeren met verschillende online fast learning & self-paced leervormen, offline en hybride en wil je snel z.s.m. beginnen, stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806. Dan maken we een belafspraak. 

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!