Wat is online storytelling?

Wat is online storytelling door Tony de Bree

Wat is online storytelling?

Verhalen, stories, in allerlei vormen worden steeds populairder op het Internet

Wat is online storytelling eigenlijk?

Online storytelling is:

Online storytelling is het proces waarbij je Internet wordt gebruikt om met authentieke verhalen over je merk, je oplossingen en wat je drijft en beweegt met mensen in contact te komen. 

Je moet authentiek online storytelling dus niet verwarren met digital marketing storytelling op sociale media als digitale sales & marketing strategie om producten of diensten aan te bieden en te verkopen.

Lees ook: Wat is de online kluseconomie?, Wat is A La carte leren? & ‘Wat is on-demand leren?’ 

Op www.tonydebree.online, de nieuwe video-site waar we druk mee bezig zijn, staat al een aantal voorbeelden van social storytelling. O.a. in de vorm van zogenaamde ‘text-stories’ in het Engels waaronder deze voor FinTech-bedrijven, FinTech consultants en business coaches en deze voor RegTech-startups en scale-ups. 

Onder mijn  LinkedIn-profiel. kun je ook aantal voorbeelden zien van veel verschillende online ‘short videos’ waaronder een ‘text-story’ en een ‘insta-story’.  

Leren hoe jij snel online storytelling kunt toepassen in de online kluseconomie.

Meer weten over hoe jij snel en on-demand kunt leren online storytelling in verschillende vormen inclusief met social stories op LinkedIn of andere social media? Stuur me dan nu een e-mail via dit formulier.

Later.

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!