Werkadvies op basis van je LinkedIn profiel

Werkadvies op basis van je linkedin profiel door Tony de Bree

Werkadvies op basis van je LinkedIn profiel.

De wereld om ons heen verandert snel sinds het begin van de Covid-19 pandemie. Dit heeft ook gevolgen voor rol en functies in verschillende bedrijven en voor de benodigde soft- en hard skills. 

Ben je benieuwd wat de toekomst van werk in 2022 zou kunnen zijn en welk A la carte hybride leerprogramma met welke modules jou ‘just-in-time’ en op maat kan helpen bij de volgende stap in je carrière van corporate job tot zelfstandig ondernemer in verschilllende rollen? 

Video’s: The Future of Work – The New Normal , What Is The New Normal EconomyWhat are on-demand eBooks? & What are short videos? 

We horen graag wat je dromen zijn, kijken naar je achtergrond en mogelijkheden en geven je vrijblijvend een passend on-demand werkadvies rond ondernemen en geld verdienen:

 1. Naast je vaste baan als side-hustle of side-gig.
 2. Van corporate job naar ondernemer met je eigen ‘A la carte’ leerprogramma.

JA, IK WIL GRAAG ON-DEMAND WERKADVIES ONTVANGEN OP BASIS VAN MIJN LINKEDIN-PROFIEL

  Vriendelijke groeten,
  Tony de Bree

  p.s.
  Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline, @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

  You might like

  13 Comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gratis 'ChatGPT voor ondernemers' tips Klik hierClose
  error: Content is beveiligd !!