Wat is just-in-time leren in crisistijd?

Wat is just-in-time-leren in crisistijd door Tony de Bree

Wat is just-in-time leren in crisistijd?

Traditionele opleidingsinstituten inclusief hogescholen, universiteiten en business schools bieden sinds het begin van de Corona-pandemie veel online lessen en programma’s aan. Vaak met dezelfde groepsgewijze leervormen en met frontaal lesgeven, maar dan online. En meestal kun je slechts op een bepaald moment starten met een standaard leertraject. Weinig keus dus.

Just-in-time leren biedt daar een flexibele, effectieve en efficiente maatwerkoplossing voor in crisistijd.

Wat is just-in-time leren in crisistijd?

Just-time-leren is kunnen leren voor jou als persoon in jouw situatie. Dat wordt mogelijk gemaakt door relevante kennis, ervaring en informatie in verschillende vormen online en offline en met verschillende media te gebruiken op basis van jouw persoonlijk just-in-time leerplan.

Lees ook: Wat zijn zombie opleidingen?, Wat is persoonlijk right-skilling?, Wat is ‘digital right-skilling?, Wat is een ‘online tutorial’?’ & ”Wat is ‘A La Carte leren’?’ 

Just-in-time leren is een belangrijk onderdeel van jouw persoonlijke en zakelijke overlevingsstrategie en overlevingsplan in De Online Kluseconomie & De Online Shakeout sinds Corona en helemaal sinds de inval van Rusland in Ukraine.

*** Nieuw in 2022: Gratis snel werkadvies op basis van je LinkedIn profiel  en/of gratis snel leeradvies op basis van je LinkedIn profiel ***

Maak vandaag nog een afspraak en start met jouw just-in-time leertraject op maat.

Als je meer wilt weten over de diverse on-demand & just-in-time leertrajecten en hoe jij snel relevante skills en kennis on-demand kunt leren in je eigen tijd, in je eigen tempo en wanneer en waar je ook maar wilt om deze crisis te overleven, aarzel dan niet om mij te bellen of te appen op 06-34387806, of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!