Eerlijk leeradvies op basis van je LinkedIn profiel

On-Demand Leeradvies voor 2022 op basis van je linkedin profiel door Tony de Bree

Eerlijk leeradvies op basis van je LinkedIn profiel.

De wereld om ons heen verandert snel sinds Covid-19 en helemaal sinds de inval in Ukraine. Dit heeft ook grote gevolgen voor de toekomst van jouw werk als zelfstandig ondernemer (zzp, startup & scaleup) of als manager of werknemer in een corporate onderneming of MKB-bedrijf.

Als jij je eigen toekomst in je hand wilt nemen in De online kluseconomie en de online shakeout, dan moet je snel tot actie overgaan om je eigen A la carte hybride leerprogramma ‘just-in-time’ en op maat samen te stellen om deze crises te overleven.

Korte video’s: The Future of Work – The New Normal , What Is The New Normal EconomyWhat are on-demand eBooks?  & What are short videos?

Als je snel eerlijk leeradvies wilt krijgen en snel wilt beginnen met je ‘plan-b’, vul dit formulier dan in.

JA, IK WIL GRAAG SNEL EERLIJK LEERADVIES OP BASIS VAN MIJN LINKEDIN-PROFIEL

  Vriendelijke groeten,
  Tony de Bree

  p.s.
  Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline, @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

  You might like

  14 Comments

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  error: Content is beveiligd !!