Wat is on-demand learning?

Wat is on-demand learning door Tony de Bree

Wat is on demand learning?

Traditionele opleidingsinstituten inclusief hogescholen, universiteiten en business schools bieden sinds het begin van de Corona-pandemie veel online lessen en programma’s aan. Vaak met dezelfde groepsgewijze leervormen en met frontaal lesgeven, maar dan online. En meestal kun je slechts op een bepaald moment starten met een standaard leertraject. Weinig keus dus.

On-demand learning biedt daar een flexibele, effectieve en effeciente maatwerkoplossing voor.

Wat is on-demand learning?

On-demand learning is leren op het juiste moment (just-int-time) kunnen leren voor jou als persoon. Dat wordt mogelijk gemaakt door kennis, ervaring en informatie in verschillende vormen online en offline en met verschillende media te gebruiken.

Lees ook: Wat is de  digitale economie?, Wat zijn ‘zombie opleidingen?, Wat is persoonlijk right-skilling?, Wat is ‘digital right-skilling?, ‘Wat is e-learning?’, ‘Wat is een online tutorial? & ‘Wat is ‘A La Carte leren? 

On-demand learning offline en online is een belangrijk onderdeel geworden van ‘De Online Kluseconomie’ in 2022 en zal ook een belangrijke trend daarna blijven.

*** Nieuw in 2022: Gratis werkadvies op basis van je LinkedIn profiel  en/of gratis leeradvies op basis van je LinkedIn profiel ***

Maak vandaag nog een afspraak en start met jouw on-demand leertraject op maat.

Als je meer wilt weten over de diverse modulaire on-demand leertrajecten en hoe jij snel relevante skills en kennis on-demand kunt leren om jezelf op tijd, in je eigen tijd, in je eigen tempo en wanneer en waar je ook maar wilt, om te scholen en vooral bij te scholen, aarzel dan niet om mij te bellen of te appen op 06-34387806, of e-mail mij hier.

Vriendel groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!