Bedrijfskunde voor het KMO

Wat is het kmo model canvas door Tony de Bree

Bedrijfskunde voor het KMO.

Goede morgen, snelheid is een van de belangrijkste criteria om succesvol een ‘Lean & Mean’ KMO-bedrijf te beginnen of om je bestaande KMO-bedrijf deze crisis te kunnen overleven en ‘geld te verdienen in crisistijd’.

Dan moet je snel je bestaande KMO-organisatie in kaart kunnen brengen en kunnen reorganiseren inclusief het organisatieonstwerp van je KMO, het business model van je KMO en het bedrijfs-ecosysteem van je KMO.  

Daarvoor kun je het KMO Model Canvas© gebruiken. Wat is het KMO Model Canvas©?

‘Het KMO Model Canvas©? is eenvoudig hulpmiddel waarmee je snel vanuit snel betalende klanten en prospects je KMO-organisatie, je KMO business model en je KMO bedrijfs-ecosysteem kunt beschrijven op 1 A4tje en gemakkelijk kunt aanpassen’. 

Het is een handig hulpmiddel om je bestaande KMO organisatie inclusief je bestaande KMO business model, je organisatieontwerp inclusief je organisatiecultuur en je bestaande KMO bedrijfs-ecosysteem snel te beschrijven en ook snel integraal aan te passen.

Dat kun je o.a. doen als je b.v. hybride werken, thuiswerken en remote management structureel in wilt gaan voeren:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Lees ook: Wat is de digitale economie?, Wat is een virtuele organisatie? & Wat is ‘A la carte’ leren? 

Het is een organisatieontwerptool voor integraal organisatieontwerp en organisatieverandering voor KMO-bedrijven dat complementair te gebruiken is aan de hulpmiddelen over o.a. de virtuele organisatie in ‘Groeien zonder te groeien’:

Groeien zonder te groeien Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie door Tony de Bree nu ook als e-book

Groeien zonder te groeien (e-book)

Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie

€17,99

Al deze onderwerpen worden uitgebreid behandeld in de nieuwe korte online en/of blended learning opleiding Bedrijfskunde voor het KMO’. Daarin leer je ook de eenvoudige KMO-canvassen, checklists en things-to-do lijstjes toepassen op de eigen KMO-organisatie of die van je KMO-klanten.

Maak een belafspraak.

Als je meer wilt weten over de nieuwe opleiding Bedrijfskunde voor het KMO waarin je leert hoe jij een innovatief KMO-bedrijf kunt organiseren en en snel kunt reorganiseren met het KMO Model Canvas en de andere canvassen, maak hier dan snel een een vrijblijvende belafspraakafspraak.

Mvg
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!