Wat is een txt-story?

Wat is een txt-story Online starten, groeien en schalen - Windesheim Management of ICT - Tony de Bree

Wat is een txt-story?

Goedemorgen, texting is een van de belangrijkste communicatievormen van dit moment. Denk maar eens aan SMS en vooral WhatsApp bijvoorbeeld. En hetzelfde geldt voor storytellingvideo marketing en social media marketing.

Een txt-story combineert die vier hot trends in een, mooi toch? 

Wat is een ‘txt story’?

Een txt story is een video waarin een chat op je mobiel tussen twee of meer mensen wordt nagebootst. Er kunnen net als in je chat op WhatsApp bv zowel teksten als foto’s als video’s in worden opgenomen. 

Lees ook: Wat is de digitale economie?, Wat is een pitch video?Wat is relevant leven-lang leren?, Wat is persoonlijk right-skilling? , ‘Wat is ‘digital-right-skilling’‘Wat is a la carte leren?’

Tijdens de pandemie heb ik geleerd om txt-stories te scripten en te laten produceren. En dat werkt prima. Ik gebruik txt-story video’s of text-sories regelmatig waaronder voor ‘Meet the expert’ sessies bij Windesheim in ZwolleOm die events op sociale media te promoten bij studenten. Daar zie je een printscreen van boven dit blog.

Txt-story video’s, text-stories en andere typen pitch-video’s op LinkedIn.

Als je ze op LinkedIn wilt zien de komende tijd, volg me dan hier. En als je wilt weten hoe jij txt-story video’s of andere soorten pitch video’s kunt inzetten voor jouw social media video marketing/storytelling activiteiten, neem dan contact met me op, ok?

Nog een prettige dag….en houd voldoende afstand.

Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ChatGPT & AI Consulting? ContactClose
error: Content is beveiligd !!