Wat is een AI-gedreven bedrijfsmodel?

Het AI-Model Canvas© van Tony de Bree, ©2023, Alle Rechten Voorbehouden v20

Wat is een AI-gedreven bedrijfsmodel?

Om snel een succesvol AI-gedreven bedrijf te kunnen worden moet je je bestaande bedrijfsmodel kunnen transformeren in een AI-gedreven bedrijfsmodel.

Wat is een AI-gedreven bedrijfsmodel?

“Een ai-gedreven bedrijfsmodel beschrijft hoe een organisatie waarde creëert en levert met behulp van AI, in economische, sociale, culturele of andere contexten. Voor een bedrijf beschrijft het de specifieke manier waarop het zich gedraagt, geld uitgeeft en geld verdient op een manier die voldoende winst genereert”.

En dat moet je snel en geintegreerd kunnen. Daarvoor is het AI Model Canvas© door Tony de Bree in 2023 gemaakt samen met klanten en andere partners.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Wat is het AI-Model Canvas©?

Het AI-Model Canvas helpt je bij het ontwerpen & implementeren van een holistisch AI-gedreven businessmodel. Het AI Model Canvas© bestaat uit het totale AI gedreven Business Model op één A4, inclusief het AI-gedreven organisatieontwerp, het AI-gedreven business ecosysteem en 10 andere bouwstenen waaronder de bottom-line: het verdienmodel, de kostenstructuur en de externe financieringsstrategie.

Meer: Generatieve AI, AI-gedreven organiseren & ChatGPT en de arbeidsmarkt

De snelle ontwikkeling van AI vraagt om nieuwe modellen, hulpmiddelen en hulpmiddelen succesvolle AI gedreven digitale transformatie, AI transformatie van je organisatie en AI gedreven nieuwe business modellen. Inclusief het geintegreerd implementeren van een nieuw AI-gedreven business model, een AI-gedreven organisatieontwerp en een AI-gedreven gedreven business ecosysteem inclusief je leveranciers, strategische partners en online freelancers, adviseurs, trainers & consultants.

download-823x978-10

Persoonlijke ontwikkeling in crisistijd

Zo maak je snel een relevant persoonlijk ontwikkelingsplan

$8.99

Bonus: een gratis random multi-ple choice test & checklists.

En daar kan je het AI-Model Canvas© voor gebruiken inclusief een aantal andere praktische hulmiddelen waaronder het AI Transformatiecanvas©. Om je bedrijf snel te laten groeien en schalen met behulp van AI.

Right-skilling-for-the-AI-powered-economy-How-To-Survive-The-Great-AI-Layoff-In-The-Future-Of-work-Tony-de-Bree-kl2

Right-Skilling For The AI-Powered Economy

How To Survive The Great AI-Layoff In The New Age of Work

$8.99

Maak een afspraak.

Maak snel een belafspraak als je A la carte online of in-company wilt leren hoe je met het nieuwe AI Model Canvas© je organisatie snel en geintegreerd AI-gedreven kunt maken met een nieuw AI-gedreven bedrijfsmodel inclusief een aligned AI-gedreven organisatieontwerp. Bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

Je kunt me ook hier een email sturen of een pm via LinkedIn als je dat liever wilt natuurlijk.

Later.
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op X in het Nederlands  @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!