Online geld verdienen vanuit huis met e-books & luisterboeken

Online geld verdienen vanuit huis met e-books en luisterboeken door Tony de Bree

Je eigen digitale producten zoals korte e-books schrijven en verkopen zoals ik sinds 2001 doe en helemaal sinds het begin van Corona, met je virtuele eenmanszaak als een van je online inkomstenstromen, is een goede manier om als zzp’er online te starten zonderdat je daar veel opstartkosten voor hoeft te maken. Dat kan als bijbaan naast je vaste baan zoals ik vanaf 2001 heb gedaan of full time in crisistijd zoals nu.

En hetzelfde geldt voor luisterboeken over veel verschillende onderwerpen.

Ik heb dit kwartaal voor het eerst sinds ik ben begonnen met boeken schrijven meer inkomsten gegenereerd met e-books in het Nederlands, e-books in het Engels en luisterboeken in het Nederlands via uitgevers en mijn eigen uitgaven dan met ‘gewone’ managementboeken.

Meer: Wat is de virtuele eenmanszaak?, Online geld verdienen met luisterboeken & Wat zijn digitale producten?

Dat is dus een belangrijke trend als je online geld wilt verdienen met schrijven en met andere diensten en producten en inkomstenstromen als actieve zelfstandig ondernemer of als je je vaste baan (op temijn) op wilt zeggen.

Meer weten hoe jij dat kunt doen?

Stuur me dan nu een e-mail of app me op 06-34387806, dan maken we snel een vrijblijvende virtuele afspraak.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is beveiligd !!