Wat zijn digitale producten?

Wat zijn digitale producten door Tony de Bree

Wat zijn digitale producten?

Sinds het begin van de Covid-19-crisis en helemaal sinds de democratisering van AI in 2022, heb ik, net als veel andere zzp’ers, mijn bedrijfsmodel en vooral mijn inkomstenmodel snel moeten veranderen naar online. Naar een online bedrijfsmodel en online verdienmodel dus. Daarbij spelen online diensten op maat en het maken en verkopen van digitale producten zoals e-books en luisterboeken in het Nederlands en in het Engels een belangrijke rol.

Maar wat zijn digitale producten eigenlijk?

Digitale producten, ook wel digitale goederen of e-goederen genoemd, zijn immateriele goederen die in digitale vorm bestaan. Voorbeelden zijn e-books, software, downloadbare muziek, audioboeken of luisterboeken (MP3’s b.v.), online video’s en videotutorials (MP4’s), afbeeldingen, online tutorials, logo’s, planners, checklists en werkboeken.

Lees:  Online AI-Trends, Online geld verdienen met e-books, Online geld verdienen met luisterboeken 

Goede voorbeelden zijn bv deze Nederlandse e-books, Engelse e-books en luisterboeken

Wil je meer van dit soort tips & tricks lezen over hoe jij succesvol online kunt ondernemen in crisistijd en de online shakeout kunt overleven? Bookmark dan deze blogs.

En als je snel wilt leren hoe jij AI kunt gebruiken om op basis van jouw kennis en alle voordelen van de democratisering van AI,  

Maak vandaag nog een afspraak.

Als je meer wilt weten over hoe jij asl ondernemer geld kunt verdienen met digitale producten, ondersteund door niet corporate AI-tool, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram (ik doe niets meer op X). 

 
download-701x377-1

Persoonlijke Ontwikkeling In Crisistijd

Zo maak je snel een relevant ontwikkelplan

$8.99

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!