Wat is persoonlijk right-skilling in crisistijd?

Wat is persoonlijk right-skilling in crisistijd door Tony de Bree

Wat is persoonlijk right-skilling in crisistijd?

Goedemorgen, veel professionals en bedrijven uit de oude normaal Groeien moet’ industrie waaronder grote opleidingsinstituten, corporate arbeidsmarktadviseurs, loopbaancoaches en corporate HR-afdelingen, hebben het vooral over skilling, reskilling & upskilling. Wat ze dan eigenlijk bedoelen is ‘corporate’ reskilling. Want daar hebben ze als instituut inclusief hun docenten met hun lesmateriaal verstand van en daar verdienen ze hun geld mee. Of ‘verdienden’ moet je zeggen in de oude normaal economie.

Wat is persoonlijk right-skilling in crisistijd?

Maar waar jij je nu persoonlijk op moet richten om geen kostbare tijd, geld en energie te verspillen in deze crisis en om voorbereid te zijn op de verwachte recessie is op persoonlijk right-skilling in crisistijd. Wat dat is?

Persoonlijk right-skilling in crisistijd betekent dat jij op basis van je persoonlijk competency-profiel en de reele kansen in zowel de traditionele arbeidsmarkt als in de online kluseconomie zo snel mogelijk de juiste skills leert die jij nodig hebt om de toekomst van jouw inkomen veilig te stellen.

Meer: Wat is right-skilling talent?, Wat is right-skilling entrepreneurs & Wat is A La Carte leren?

Zo doe ik aan persoonlijk right-skilling in crisistijd.

Wat ik al sinds 2001 als ‘online plan-b’ heb gedaan en sinds eind 2011 fulltime doe sinds ik opleidingen zelf moet betalen is een persoonlijk right-skilling plan maken en dat plan voortdurend bijstellen. Wat is een persoonlijk right-skillingplan?

Dat is een kort plan dat gebaseerd is op relevant leven lang leren in crisistijd. Opleidingen en traningen volgen die je relevante kennis & skills leren waarmee je ook in crisistijd kunt overleven en je rekeningen mee kunt betalen.

Voor mij persoonlijk is dat onderdeel van mijn minimalistische levenswijze en minimalistisch ondernemerschap en ik doe dat vooral online en met zelfstudie. Gemiddeld 2-3 uur per dag, zeker nu. Wanneer, waar en hoe lang ik maar wil met zelfstudie, online tutorials, opdrachten en persoonlijke coaching op afroep.

Neem nu contact op voor jouw persoonlijk right-skilling plan

Wil jij meer weten over jouw persoonlijke right-skilling plan in crisistijd, bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

Succes en sterkte als je vaste baan op de tocht staat.
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!