Wat is right skilling talent?

Wat is right skilling talent door Tony de Bree

Wat is right skilling talent?

Talent management en career development zijn hot op dit moment. Daarbij speelt upskilling talent, maar vooral ook right skilling talent een steeds grotere rol.

Wat is right skilling talent?

right-skilling talent betekent dat een organisatie of een persoon op basis van persoonlijk competency-profiel de noodzakelijke (‘right’) soft en hard skills leert die binnen de organisatie of voor de betrokken persoon in de toekomst in b.v. de kluseconomie nodig zijn.

Lees ook: Wat is de online shakeout?, Wat is right-skilling entrepreneurs? & ‘Wat is outplacement 2.0? 

Je kunt op drie manieren naar right skilling talent kijken: 1) vanuit een organisatie door bv HR-professionals, 2) vanuit het persoonlijk perspectief van de toekomst van werk & inkomen van individuele managers en andere medewerkers en 3) vanuit zelfstandige ondernemers.

Meer informatie over right skilling talent. 

Wil jij meer weten over right skilling talent als HR-professional en hoe je als manager, als werknemer of als zelfstandig ondernemer een persoonlijk right skillingplan maakt, bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

Succes
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

9 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!