Artificial Intelligence leren gebruiken

Artificial Intelligence leren gebruiken

Artificial Intelligence (AI) zet het alle business modellen, organisaties en kennisdomeinen volledig op zijn kop.  Als je AI goed inzet in jouw werk, kun je het vóór je laten werken en voorkom je dat verschillende soorte AI jouw werk overbodig gaan maken.

Volg een Artificial Intelligence opleiding op maat en A la carte bij de virtuele business school en verzeker de toekomst van jouw eigen werk en inkomen.

Voorbeelden van on-demand en A La Carte AI leren gebruiken op maat voor verschillende doelgroepen:

  • ✔️ ChatGPT leren gebruiken.
  • ✔️ Google Bard leren gebruiken.
  • ✔️ AI content generatie.
  • ✔️ Prompt engineering.
  • ✔️ AI Transformatie & Organisatieverandering.

Meer: ChatGPT en de arbeidsmarkt, In-Company AI Learning & Development , On-demand Incompany AI Learning & Development & AI outplacement programma’s

Wil jij artificial intelligence leren toepassen waar en wanneer je maar wilt, klik dan hier om voorbeelden te zien van on-demand en A La carte AI leren gebruiken voor beginners en gevorderden voor verschillende doelgroepen inclusief incompany.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!