On-Demand AI Learning & Development

On-demand ai learning development modules - AI opleidingen - Tony de Bree

On-Demand AI Learning & Development.

Leer de AI skills die jij nodig hebt met on-demand AI Learning & Development modules.

Ben jij op zoek naar een flexibel on-demand AI Learning & Development programma bestaande uit losse modules voor jezelf, voor je team, of voor enkele collega’s? Wil je een programma dat precies past bij jouw persoonllijke wensen en je bestaande of nieuwe organisatie past en dat je kunt toepassen in hybride werken, thuiswerken, remote werken en werken in virtuele teams?

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Dan bieden onze on-demand modulair AI Learning & Development modules veel voordelen. Je leert alleen datgene wat jij precies nodig hebt, of wat je team nodig hebt. De vorm, de inhoud en de duur is toegesneden op de eigen organisatie waarbij je precies krijgt wat je nodig heeft. Al onze on-demand modulaire Learning & Development programma’s samengesteld op basis van jouw specifieke vraag en jouw specifieke behoeften of die van je (virtuele) team.

Voordelen van on-demand AI Learning & Development programma’s:

 • ✔️ On-demand & A la carte.
 • ✔️ Modulair opgebouwd.
 • ✔️ Combinatie van hybride leren, remote leren en zelfstudie.
 • ✔️ Afgestemd op jouw persoonlijke wensen en/of die van je team, afdeling & organisatie.
 • ✔️ Nadruk op persoonlijk AI right skilling.
 • ✔️ Nadruk op het leren toepassen van kennis.
 • ✔️ Waar en wanneer het jou, je team en/of de organisatie uitkomt.
 • ✔️ Je spaart tijd, energie en geld uit.
 • ✔️ Al het lesmateriaal is digitaal en up to date. Dus je hoeft geen dure managementboeken te kopen.
 • ✔️ Je kunt starten waar en wanneer je maar wilt.

Werkwijze

Samen met jou bepalen we de leerdoelen, de interactievormen en de inhoud van jouw persoonlijke AI Learning & Development programma of dat van je (virtuele) team. Vervolgens passen onze AI Learning & Development experts en instructional designers samen met jou de inhoud van het samengesteld modulaire AI Learning & Development programma aan. Inclusief specifieke cases uit je eigen tak van sport en jouw eigen huidige en/of toekomstige functie of rol. Cursisten krijgen een persoonlijk AI leeradvies.

Meer: ChatGPT en de arbeidsmarkt, Hoe word je een AI gedreven bedrijf? & In-company AI Learning & Development

Docenten, instructional designers & AI Experts

Wij werken met ervaren docenten, inhoudsdeskundigen met ervaring in zowel de corporate wereld als de wereld van startups, scale-ups, MKB-bedrijven en zzp’ers en om kostbare tijd en geld te sparen gebruiken we zoveel mogelijk digitaal zelfstudiemateriaal, waaronder video tutorials, e-books en canvassen in combinatie met online masterclasses en workshops en praktische opdrachten op maat. Ondersteund door persoonlijke of teamcoaching op afroep via WhatsApp & waar nodig online via Microsoft Teams, Google Meet of Zoom.

Tijd en kosten besparen met on-demand AI Learning & Development

De keuze voor een modulair on-demand AI Learning & Development programma op maat levert een aanzienlijke, meetbare tijdwinst en kostenbesparing op voor jou als persoon of voor je team.

Populaire AI Learning & Development modules

Kies gerust een of meer andere AI Learning & Development modules voor verschillende doelgroepen waaronder In-Company ChatGPT Opleidingen & losse modules Prompt engineering leren: voor ChatGPT, voor Google Bard, voor Midjourney en voor Dall-E. Dit zijn allemaal verschillende AI-tools met specifieke voor- en nadelen en met speciale prompts voor iedere app.

Andere populaire AI learning & Development modules zijn modules rond AI Transformatie & Organisativerandering voor verschillende doelgroepen, AI Learning & Development om- en bijscholings programma’s voor o.a. marketeers en finance professionals en nieuwe modulaire AI Learning & Development outplacement programma’s voor verschillende doelgroepen.

Exclusief multi-lingual maatwerk voor internationale bedrijven

Ook kunnen we een volledig persoonlijk modulair AI Learning & Development voor jou maken in verschillende talen. De inhoud van het programma, de selectie van de docenten en het lesmateriaal wordt dan specifiek voor en met jouw organisatie samengesteld.

Maak nu een afspraak.

Aanvraag offerte in-company on-demand, incompany & maatwerk AI Learning & Development activiteiten.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

  You might like

  error: Content is beveiligd !!