Incompany AI Learning & Development

In-company AI Learning & Development - Stel je eigen modulaire opledingsprogramma samen - www.tonydebreeadvies.nl

Incompany AI Learning & Development.

Leer de AI skills die jij nodig hebt met incompany AI Learning & Development modules.

Ben jij op zoek naar een flexibel on-demand incompany AI Learning & Development programma bestaande uit losse modules voor jezelf, voor je team, of voor enkele collega’s? Wil je een programma dat precies past bij jouw persoonllijke wensen en je bestaande of nieuwe organisatie past en dat je kunt toepassen in hybride werken, thuiswerken, remote werken en werken in virtuele teams?

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Dan biedt incompany on-demand modulair AI Learning & Development veel voordelen. Je leert alleen datgene wat jij precies nodig hebt, of wat je team nodig hebt. De vorm, de inhoud en de duur is toegesneden op de eigen organisatie waarbij je precies krijgt wat je nodig heeft. Al onze on-demand modulaire Learning & Development programma’s samengesteld op basis van jouw specifieke vraag en jouw specifieke behoeften of die van je (virtuele) team.

Voordelen van incompany AI Learning & Development programma’s:

✔️ On-demand & A la carte.

✔️ Modulair opgebouwd.

✔️ Combinatie van hybride leren, remote leren en zelfstudie.

✔️ Afgestemd op jouw persoonlijke wensen en/of die van je team, afdeling & organisatie.

✔️ Nadruk op persoonlijk AI right skilling.

✔️ Nadruk op het leren toepassen van kennis.

✔️ Waar en wanneer het jou, je team en/of de organisatie uitkomt.

✔️ Je spaart tijd, energie en geld uit.

✔️ Al het lesmateriaal is digitaal en up to date. Dus je hoeft geen dure managementboeken te kopen.

✔️ Je kunt starten waar en wanneer je maar wilt.

download-823x978-10

Persoonlijke ontwikkeling in crisistijd

Zo maak je snel een relevant persoonlijk ontwikkelingsplan

$8.99

Bonus: een gratis random multi-ple choice test & checklists.

Werkwijze

Samen met jou bepalen we de leerdoelen, de interactievormen en de inhoud van jouw persoonlijke AI Learning & Development programma of dat van je (virtuele) team. Vervolgens passen onze AI Learning & Development experts en instructional designers samen met jou de inhoud van het samengesteld modulaire AI Learning & Development programma aan. Inclusief specifieke cases uit je eigen tak van sport en jouw eigen huidige en/of toekomstige functie of rol. Cursisten krijgen een persoonlijk AI leeradvies.

Meer: ChatGPT en de arbeidsmarkt, On-demand AI Learning & Development & ChatGPT Prompt engineering

Docenten, instructional designers & AI Experts

Wij werken met ervaren docenten, inhoudsdeskundigen met ervaring in zowel de corporate wereld als de wereld van startups, scale-ups, MKB-bedrijven en zzp’ers en om kostbare tijd en geld te sparen gebruiken we zoveel mogelijk zelfstudiemateriaal, waaronder video tutorials, e-books en canvassen in combinatie met online masterclasses en workshops en praktische opdrachten. Ondersteund door persoonlijke of teamcoaching op afroep via WhatsApp & waar nodig online via Microsoft Teams, Google Meet of Zoom.

Tijd en kosten besparen met incompany AI Learning & Development

De keuze voor een modulair incompany AI Learning & Development programma levert een aanzienlijke, meetbare tijdwinst en kostenbesparing op voor jou als persoon of voor je team.

Populaire incompany AI Learning & Development modules

Kies gerust een of meer andere AI Learning & Development modules voor verschillende doelgroepen waaronder In-Company ChatGPT Opleidingen & losse modules Prompt engineering leren: voor ChatGPT, voor Google Bard, voor Midjourney en voor Dall-E. Dit zijn allemaal verschillende AI-tools met specifieke voor- en nadelen en met speciale prompts voor iedere app.

Andere populaire AI learning & Development modules zijn modules rond AI Transformatie & Organisativerandering voor verschillende doelgroepen, AI Learning & Development om- en bijscholings programma’s voor o.a. marketeers en finance professionals en nieuwe modulaire AI Learning & Development outplacement programma’s voor verschillende doelgroepen.

Exclusief multi-lingual maatwerk voor internationale bedrijven

Ook kunnen we een volledig persoonlijk modulair AI Learning & Development voor jou maken in verschillende talen. De inhoud van het programma, de selectie van de docenten en het lesmateriaal wordt dan specifiek voor en met jouw organisatie samengesteld.

Maak nu een afspraak.

Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken over hier samenstellen van een incompany AI Learning & Development programma voor executives, managers, medewerkers, HR-professionals, finance professionals, marketeers of compliance professionals:]

    About the Author: Tony de Bree

    Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

    You might like

    error: Content is beveiligd !!