Wat is de grote AI-ontslaggolf?

Wat is de grote ontslaggolf door Tony de Bree op. www.tonydebreeadvies.nl

Wat is de grote AI-ontslaggolf?

Sinds de tweede helft van 2022 sinds de lancering van ChatGPT is er een nieuwe trend te observeren in traditionele arbeidsmarkten en in de online gig economy in veel landen in de wereld: de grote AI-ontslaggolf.

Wat is de grote AI-ontslaggolf?

De grote AI-ontslaggolf is een nieuwe trend in een aantal landen waar bedrijven in een aantal sectoren, waaronder zelfs high-tech bedrijven, een toenemend aantal managers en werknemers in verschillende rollen & functies ontslaan om kosten te besparen door ChatGPT en andere AI-tools te implementeren.”

download-823x978-10

Persoonlijke ontwikkeling in crisistijd

Zo maak je snel een relevant persoonlijk ontwikkelingsplan

$8.99

Bonus: een gratis random multi-ple choice test & checklists.

MeerChatGPT en de arbeidsmarktOn-Demand AI Learning & Development, In-Company AI Learning & Development 

Je kunt de grote AI-golf en de groei van de online klus economie op drie manieren bekijken. Vanuit het perspectief van leidinggevenden, managers en andere werknemers die hun vaste baan hebben verloren of gaan verliezen verliezen, vanuit het perspectief van HR-professionals en 3) vanuit het perspectief van toekomstige online ondernemers in deeltijd of full-time, inclusief zzp’ers.

Het goede nieuws ios dat je dat kunt combineren met hybride werken en thuiswerken zonder dat je dat veel geld en tijd voor dure managementboeken of cursussen kost met dit ‘doe-het-zelf-pakket’:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Leer snel hoe jij de grote AI-ontslaggolf kunt overleven.

Wil je meer weten over hoe jij de grote AI-ontslaggolf als c-level executive, als manager, als werknemer, als HR-professional of als (toekomstige) zelfstandige ondernemer kunt overleven met een relevant persoonlijk ontwikkelingsplan, stuur me dan hier een email, bel me op 063487806 of nog beter, stuur me eerst een WhatsApp-bericht, oké? Dan maken we meteen een afspraak.

Met vriendelijke groet, Tony de Bree

p.s. Let’s contect op LinkedIn  en volg me op Instagram en op X in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

error: Content is beveiligd !!