Prompt engineering leren

Prompt engineering leren - modules - Tony de Bree - AI opledingen

Prompt engineering leren.

Prompt engineering is een van de meest belangrijke AI-skills die je in de toekomst nodig hebt. Welke prompts je moet leren maken is afhankelijk van 1) welk functie je bekleed of welk beroep je uitoefent of wilt uitoefenen 2) Welk type content je met AI wilt genereren en 3) Welke AI apps of combinatie van app je wilt gebruiken.

Daarom kun starten waar en wanneer je wil en je kunt kiezen uit een aantal verschillende AI Prompt engineering modules omdat je voor iedere app andere prompts moet leren op productief te kunnen zijn:

✔️ Prompt engineering voor ChatGPT (apart voor verschillende doelgroepen).

✔️ Prompt engineering voor Google Bard (apart voor verschillende doelgroepen).

✔️ Prompt engineering voor Midjourney (apart voor verschillende doolgroepen).

✔️ Prompt engineering voor Dall-E (apart voor verschillende doelgroepen.

Bonus: bij iedere module krijg je gratis prompts.

Meer: ChatGPT en de arbeidsmarkt, On-Demand AI Learning & Development & Incompany AI Learning & Development

Je kunt deze modules ook vrij combineren met andere modules. En je kunt dus beginnen waar en wanneer je wilt. Of het nu voor omscholing of bijscholing is.

Meer weten over jij op maat kunt beginnen waar en wanneer je maar wilt met een of meer van de bovenstaande Prompt engineering modules?

Vul dan nu onderstaand formulier in, dan maken we direct een vrijblijvende afspraak:

    About the Author: Tony de Bree

    Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

    You might like

    error: Content is beveiligd !!