Wat is AI right-skilling?

Wat is AI-right-skilling door Tony de Bree op www.tonydebreeadvies.nl

Wat is AI right-skilling?

Goedemorgen, veel professionals en bedrijven uit de oude normaal Groeien moet’ industrie waaronder grote opleidingsinstituten, corporate arbeidsmarktadviseurs, loopbaancoaches en corporate HR-afdelingen, hebben het vooral sinds de opmars van ChatGPT weer over skilling, reskilling & upskilling opleidingen mbt ChatGPT en AI in het algemeen.

download-701x377-1

Persoonlijke Ontwikkeling In Crisistijd

Zo maak je snel een relevant ontwikkelplan

$8.99

Wat ze dan eigenlijk bedoelen is ‘corporate’ AI skilling. Want daar hebben ze als instituut inclusief hun docenten met hun lesmateriaal verstand van en daar verdienen ze hun geld mee. Kijk maar weer eens naar die belachelijk duren colleges bij de bekende business schools en universiteiten.

AI right-skilling is de oplossing voor iedereen, en dus ook voor jou.

Wat is AI right-skilling?

Maar waar jij je nu persoonlijk op moet richten om geen kostbare tijd, geld en energie te verspillen is op AI right-skilling. Wat dat is?

AI right-skilling betekent dat jij op basis van je persoonlijk competency-profiel en de reele kansen binnen de bestaande organisatie en/of op de arbeidsmarkt en de online klusmarkt zo snel mogelijk de juiste AI gerelateerde soft en hard-skills leert die jij nodig hebt om de toekomst van jouw werk & inkomen veilig te stellen.

MeerChatGPT en de arbeidsmarktOn-Demand AI Learning & Development, In-Company AI Learning & Development 

Zo doe ik persoonlijk aan AI right-skilling sinds het begin van 2022.

Wat ik al sinds 2001 als ‘online plan-b’ heb gedaan en sinds eind 2011 fulltime doe sinds ik opleidingen zelf moet betalen is een persoonlijk right-skilling plan maken en dat plan voortdurend bijstellen. In het geval van AI en de toekomst van mijn werk & inkomen een persoonlijk AI right-skillingplan.

Dat is een kort plan dat gebaseerd is op relevant leven lang leren en fast learning: die aan AI gerelateerde skills te leren om te verbeteren waarmee je kunt overleven en je rekeningen mee kunt betalen. Voor mij persoonlijk is dat onderdeel van mijn minimalistische levenswijze en minimalistisch ondernemerschap en ik doe dat vooral online en met zelfstudie. Gemiddeld 2-3 uur per dag, zeker nu.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Wanneer, waar en hoe lang ik maar wil met zelfstudie, online tutorials, opdrachten, zelfstudie, vooral Engelstalige korte e-books en persoonlijke coaching op afroep.

Neem nu contact op voor jouw persoonlijk AI right-skilling plan

Wil jij meer weten over jouw persoonlijke AI right-skilling plan, bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

Succes en sterkte als je vaste baan op de tocht staat.
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!