On-demand management eBooks schrijven en verkopen

Ebooks schrijven en verkopen door Tony de Bree

On-demand management ebooks schrijven en verkopen. 

Een van de beste manieren om online geld te verdienen in de online gig economy met je eigen relevante kennis en ervaring is het schrijven en verkopen van on-demand ebooks en andere digitale producten. 

Schrijven en online publiceren van on-demand blogs vanaf 2001.

Ik ben altijd een seriele schrijver en lezer in het Nederlands en in het Engels geweest. Bij mijn studie moest ik veel snel in het Engels lezen en bij de Amro Bank moest ik vaak en veel in het Engels lezen en schrijven. Toen ik rond 2000 met hybride ondernemen begon, schreef ik snel Engelstalige blogs over ‘Internet marketing’, ‘Making money from home’, ‘Online freelancing secrets’ en ‘Working from home for newbies’ en publiceerde die online zonder eigen website. 

Schrijven en online verkopen van on-demand ebooks vanaf 2001.

Ik had inmiddels de emailadressen van meer dan 12.000 online freelancers, digital nomads en mensen die vanuit huis online geld verdienden en op basis van hun vragen en behoeften, schreef ik ebooks over mijn eigen praktische ervaring met  ‘Internet marketing’, ‘Making money from home’, ‘Online freelancing’ en ‘Working from home for newbies’ en verkocht ik die online via mijn eerste online site. 

Schrijven en verkopen van on-demand ebooks vanaf het begin van de Corona-pandemie.

Vlak na het begin van de Corona-pandemie droogde mijn inkomstenstromen als zzp’er ook behoorlijk op.  Als onderdeel van mijn nieuwe online business en verdienmodel besloot ik op basis van mijn voor mijn klanten relevante kennis en ervaring met schrijven en online verkopen van ebooks, daar een gedeelte van mijn tijd aan te besteden.

Ik stopte met fysieke managementboeken schrijven en publiceren, en begon met on-demand management ebooks en ebooks voor ondernemers te schrijven over voor mijn klanten relevante kennis en ervaring voor mijn klanten en voor on-demand uitgevers. 

Leren hoe jij snel on-demand management ebooks kunt schrijven en kunt verkopen met jouw relevante kennis en ervaring? 

Meer weten over hoe jij als online ondernemer on-demand ebooks kunt leren schrijven en publiceren? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak via dit formulier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands @ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!