7 redenen waarom democratisering van AI goed nieuws is voor ondernemers

7 redenen waarom democratisering van ai goed nieuws is voor ondernemers door Tony de Bree

7 redenen waarom democratisering van AI goed nieuws is voor ondernemers. Democratisering van AI is goed nieuws voor ondernemers om een ​​aantal redenen:

  • ✔️ Het verlaagt de drempels voor het toepassen van AI in je business model. In het verleden konden alleen grote bedrijven met diepe zakken het zich veroorloven om AI-software aan te schaffen en te gebruiken. Nu kunnen startups, scale-ups, MKB-bedrijven en zzp’ers zoals ik goede AI-tools aanschaffen.
  • ✔️ Het bevordert de creativiteit: het helpt je haalbare ideeen te genereren en die te valideren.
  • ✔️ Het versnelt innovatie management. Door het beschikbaar komen van ChatGPT, open-ai gebaseerde tools, Google Bard en daarop gebaseerde software, kunnen ondernemers creatieve ideeen omzetten in concrete nieuwe oplosssingen.
  • ✔️ ChatGPT voor compliance officers.
  • Meer: ChatGPT en de arbeidsmark, On-Demand AI Learning & Development & AI diensten
  • ✔️ Het bevordert de productiviteit:
  • ✔️ Het creëert nieuwe kansen voor kleine bedrijven. AI kan worden gebruikt om taken te automatiseren, de besluitvorming te verbeteren en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Dit biedt nieuwe kansen voor bedrijven om te groeien en te concurreren.
  • ✔️ Het verhoogt je inkomsten: je kunt Ai gebruiken om op allerlei manieren geld te verdienen waaronder met korte video’s en met digitale producten als korte e-books.
  • ✔️ Het creëert nieuwe kansen voor kleine bedrijven. AI kan worden gebruikt om taken te automatiseren, de besluitvorming te verbeteren en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Dit biedt nieuwe kansen voor bedrijven om te groeien en te concurreren.
  • ✔️ Het verlaagt je kosten: het verlaagt je kosten op veel verschilllende manieren: op personeelskosten, op kosten van inhuur en op organisatiekosten.

Maak een afspraak.

Maak snel een belafspraak als je wilt leren hoe jij als ondernemer kunt leren hoe jij niet-corporate Artificial Intelligence software kunt gebruiken zoals ikzelf doe sinds halverwege 2022. Bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

Je kunt me ook hier een email sturen of een pm via LinkedIn als je dat liever wilt natuurlijk.

Later.
Tony de Bree

p.s. De afbeelding boven dit blog is een van de voorbeelden van AI genereerde afbeeldingen met o.a. Midjourney en Dall-E of daarop gebaseerde zogenaame ‘AI content generators’.

p.p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!