Co-working thuis met je partner

Co-working thuis met je partner - tips door Tony de Bree

Co-working thuis met je partner.

Doe je ook aan co-working thuis met je partner? Gebruik dan de praktische tips uit dit nieuwe doe-het-zelf e-book over hybride werken, thuiswerken en online werken.

Co-working thuis met een partner is sinds het begin van Corona voor veel mensen dagelijkse kost geworden. Als je snel relevante kennis en ervaring op wilt doen over co-working thuis met je partner, gebruik daarom dit nieuwe on-demand fast learning, een on-demand zelfstudiepakket op basis van een praktisch e-book: en praktische checklists:

download-696x1042-3

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$ 8,99

Inclusief multiple-choice test, en gratis checklists voor managers & medewerkers

Inhoudsopgave:

– De voordelen van thuiswerken

– De uitdadingen van thuiswerken

– Hoe richt je een thuiskantoor in?

– Thuiswerken met een partner.

– Thuiswerken met kinderen.

– Hoe manage je medewerkers op afstand?

– Hoe beoordeel je medewerkers op afstand?

Meer: Relevant leven lang leren in 2023, Wat is de online kluseconomie? & Wat is de online shakeout?

Daarbij profiteer je van de lessen die zijn geleerd sinds de introductie van hybride werken, thuiswerken en managen op afstand van medewerkers en beoordelen van medewerkers op afstand in de jaren negentig van de vorige eeuw.

Wat veel mensen niet weten, is dat er al sinds de jaren negentig van de vorige eeuw veel hands-on managementervaring is opgedaan met hybride werken, effectief online thuiswerken, effectief online vergaderen en remote management binnen grote corporates en multinationals, ook in de bancaire sector. Inclusief bij mijn vroegere werkgever ABN Amro en mijn eigen afdeling tussen 1993-1997 (zie hier). Die lessen kun je ook vinden in dit nieuwe doe-het-zelf zelfstudiepakket.

Als bonus bij dit doe-het-zelf-pakket kun je een een gratis multipple-choice test afleggen, kun je de checklists uit de verschillende hoofdstukken gratis downloaden en printen voor persoonlijk gebruik en kun je een datum uitkiezen voor een gratis 1-uur virtual class.

Plan een belafspraak.

Heb je vragen over effectief werken, effectief online vergaderen en effectief online werken in teams, stuur me dan een email met dit formulier inclusief je mobile nummer, dan maken we direct een belafspraak:

  Hartelijke groeten,
  Tony de Bree

  p.s.
  Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

  Bericht bekijken

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

  You might like

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  error: Content is beveiligd !!