Effectief hybride werken en effectief thuiswerken

Effectief hybride werken en effectief thuiswerken e-book van Tony de Bree

Effectief hybride werken en effectief thuiswerken

Leer effectief thuiswerken en effectief thusiwerken met dit nieuwe zelfstudiepakket, bestaande uit een e-book, een gratis multiple-choice test, gratis checklists, canvassen en tijdelijk een gratis online masterclass.

Tijd is geld als je deze crises wilt overleven en dan moet je snel relevante kennis en ervaring op kunnen dien en snel kunnen toepassen. Gebruik daarom dit nieuwe on-demand fast learning, een on-demand zelfstudiepakket op basis van een praktisch e-book:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Inhoudsopgave:

– De voordelen van thuiswerken

– De uitdadingen van thuiswerken

– Hoe richt je een thuiskantoor in?

– Thuiswerken met een partner.

– Thuiswerken met kinderen.

– Hoe manage je medewerkers op afstand?

– Hoe beoordeel je medewerkers op afstand?

Meer: Relevant leven lang leren in 2023, Wat is de online kluseconomie? & Wat is de online shakeout?

Daarbij profiteer je van de lessen die zijn geleerd sinds de introductie van hybride werken, thuiswerken en managen op afstand van medewerkers en beoordelen van medewerkers op afstand in de jaren negentig van de vorige eeuw.

Wat veel mensen niet weten, is dat er al sinds de jaren negentig van de vorige eeuw veel hands-on managementervaring is opgedaan met hybride werken, effectief online thuiswerken, effectief online vergaderen en remote management binnen grote corporates en multinationals, ook in de bancaire sector. Inclusief bij mijn vroegere werkgever ABN Amro en mijn eigen afdeling tussen 1993-1997 (zie hier). Die lessen kun je ook vinden in dit nieuwe doe-het-zelf zelfstudiepakket.

Als bonus bij dit doe-het-zelf-pakket kun je een een gratis multipple-choice test afleggen, kun je de checklists uit de verschillende hoofdstukken gratis downloaden en printen voor persoonlijk gebruik en kun je een datum uitkiezen voor een gratis 1-uur online masterclass.

Plan een belafspraak.

Heb je vragen over effectief werken, effectief online vergaderen en effectief online werken in teams, stuur me dan een email met dit formulier inclusief je mobile nummer, dan maken we direct een belafspraak:

  Hartelijke groeten,
  Tony de Bree

  p.s.
  Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

  Bericht bekijken

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

  You might like

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  error: Content is beveiligd !!