Leeradvies voor zzp’ers op basis van je LinkedIn profiel

On-Demand Leeradvies voor 2022 op basis van je linkedin profiel door Tony de Bree

Leeradvies voor zzp’ers op basis van je LinkedIn profiel.

De wereld om ons heen verandert snel sinds het begin van de Covid-19 pandemie. Dit heeft ook gevolgen voor rol en functies in verschillende bedrijven en voor de benodigde soft- en hard skills. Welke soft- en hard skills dat zijn hangt af van waar je werkt en waar je wilt werken in 2022.

Corporate vaardigheden zijn irrelevant als je ondernemer wilt worden

Ben je benieuwd wat de toekomst van werk in 2022 zou kunnen zijn en welk A la carte hybride leerprogramma met welke modules jou ‘just-in-time’ en op maat kan helpen bij de volgende stap in je carrière van corporate job tot zelfstandig ondernemer in verschillende functies en rollen:

 1. Naast je vaste baan als online freelancer bv.
 2. Als zzp’er met je virtuele eenmanszaak.
 3. Als oprichter van een startup.
 4. Als directeur van een scale-up.
 5. Als directeur van een mkb-bedrijf.

Meer: De toekomst van werk voor mensen met een vaste baan,  Online geld verdienen in de kluseconomie

We horen graag wat je dromen zijn, kijken naar je achtergrond en mogelijkheden en geven je vrijblijvend een passend on-demand leeradvies voor 1 van de 5 mogelijke rollen als zelfstandig ondernemer in 2022 in De Kluseconomie.

JA, IK WIL GRAAG ON-DEMAND LEERADVIES VOOR ZZP’ERS ONTVANGEN OP BASIS VAN MIJN LINKEDIN-PROFIEL

  Vriendelijke groeten,
  Tony de Bree

  p.s.
  Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline, @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

  You might like

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  error: Content is beveiligd !!