[NIEUW]: De grote ontslaggolf voor HR-professionals – Tips & tricks, online diensten en digitale producten

De grote ontslaggolf voor HR-professionals - Tips, trucs, online leerprogramma's en digitale producten door Tony de Bree

[NIEUW]: De grote ontslaggolf voor HR-professionals – Tips & tricks, online diensten en digitale producten.

Sinds het begin van de Covid-19-crisis praten steeds meer HR-professionals en trendwatchers over The Great Resignation, ‘de grote ontslaggolf’ in de Verenigde Staten en over wat ze binnen hun organisatie in Nederland moeten doen om te voorkomen dat onmisbaar personeel het bedrijf verlaat (retentie) en hoe jongeren te werven met wat soort immateriële en tastbare arbeidsvoorwaarden (werving).

Deze nieuwe series blogs met tips en tricks, korte videos, online cursussen en digitale producten helpen jou als HR-professional en management consultant daarbij.

Meer: De online gig economy, Right-skilling talent & Hybride werken en thuiswerken


Wil je snel handelen om The Great Resignation, ‘het grote ontslag’, in jouw organisatie te voorkomen en succesvol schaars talent aan te trekken, lees en bookmark dan de grote ontslaggolf voor HR-Professionals.

Zo voorkom je de grote ontslaggolf in jouw bedrijf.

Als je een vraag of verzoek hebt met betrekking tot met betrekking tot de grote ontslaggolf voor HR-Professionals, stuur me dan hier een e-mail of WhatsApp me op 0031634387806 voor een gratis online adviesgesprek.

Met vriendelijke groet,

Tony de Bree
p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!