[NIEUWS]: Van The Great Resignation tot De Grote Ontslaggolf, een zorgwekkende trend op de arbeidsmarkt, ook in Nederland

Van The Great Resignation tot De Grote Ontslaggolf, een zorgwekkende trend op de arbeidsmarkt, ook in Nederland

Goedemorgen, tot voor kort was een van de grote thema’s in corporates en voor HR-professionals ‘The Great Resignation’. Over hoe je kon voorkomen dat talenten je bedrijf verlieten en hoe je talenten binnen kon halen.

Sinds het begin van de oorlog in Oekraïne lijkt op veel arbeidsmarkten en online werkmarkten inclusief in Nederland die trend te verschuiven naar ‘de Grote Ontslaggolf‘ bij corporates, maar inmiddels zelfs ook bij grote corporate ICT-bedrijven en high-tech startups.

Geld verdienen met jezelf 2.0 luisterboek door Tony de Bree

Geld verdienen met jezelf 2.0 (luisterboek)

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst

€9,99

Zelfs in hightech in een aantal landen in bijvoorbeeld Azië, zie hier.

En die trend zie je ook bij grote corporates in Nederland en bij verschillende typen MKB-bedrijven waaronder startups en scale-ups. Veel managers en medewerkers worden nu ontslagen of lopen het risico om ontslagen te worden. En dat kan jou ook overkomen.

Om je te helpen, ben ik daarom begonnen met ‘The Quit Your Job Podcasts’, zie hier.

Doel is het delen van relevante en eerlijke tips, kennis en ervaring (allereerst in het Engels) over:

– Digital survival hacking.

– Online geld verdienen en online kosten besparen in de online gig-economie.

download-1470x1312-2-1

Geld verdienen met jezelf

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst

€ 15,00

– Duurzame inzetbaarheid binnen en buiten je bestaande vaste baan door het volgen van de voor jou juiste on-demand opleidingen.

– Right-skilling talent voor managers en medewerkers.

– On-demand outplacement 2.0 programma’s op maat.

Inclusief hoe je als 50plusser zoals ik in 2011 de juiste kennis en ervaring VOOR JOU kunt leren om deze zoveelste ontslaggolf te overleven. Als manager of als medewerker.

Met nieuwe versies van The Quit Your Job Guide in het Engels en in het Nederlands, checklists en printables en andere digitale producten en digitale diensten waaronder korte ebooks, korte videos en audioboeken.

free-e-book-10-questions-to-answer-before-you-quit-your-job-and-start-a-business-by-Tony-de-Bree-3

The Quit Your Job Guide – Tony de Bree

10 Questions To Answer Before You Quit Your Job And Start A Business

FREE!

Om jouw te helpen een mogelijke grote ontslaggolf in jouw bedrijf te overleven en b.v. succesvolle online ondernemer te worden. Parttime zoals ik vanaf 2001 heb gedaan en fulltime vanaf 2011.

Later.

p.s. Meer weten over hoe jij succcesvol online kunt starten, groeien en schalen? Bookmark dan de website ‘ ikgaonlinestarten.nl’ hier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!