Online kosten besparen in de kluseconomie

Online kosten besparen in de klusecon

Online kosten besparen in de kluseconomie.

Er zijn heel veel verschillende manieren om online kosten te besparen in de online kluseconomie. Ik ben allereerst dus zzp’er met een virtuele eenmanszaak. Dat betekent dat ik geen eigen personeel heb, maar dat ik al sinds 2001 aan outsourcing doe met betrouwbare mensen in mijn unieke online business ecosysteem van leveranciers, strategische partners en online freelancers wereldwijd. Zie het starter model canvas aan de rechterkant.

Er wordt online veel nadruk gelegd op sales & marketing, maar inkopen en outsourcing is wat mij betreft sinds het begin van de Corona-pandemie net zo belangrijk of misschien zelfs wel belangrijker. 

Lees ook: Relevant leven lang leren in 2022 en A La carte leren

Daarbij spelen op alle niveaus substituten, organisatiekosten en opportuniteitskosten een doorslaggevende rol om als zzp’er en als zelfstandig ondernemer in het algemeen de pandemie te kunnen overleven en snel online te kunnen groeien en te schalen met behulp van nieuwe technologie. 

Als je het niet uitgeeft, hoef je het ook niet te verdienen toch? 

Maak vandaag een afspraak over hoe jij als zelfstandig ondernemer slim kosten kunt besparen in de online kluseconomie.

Wil je meer weten over hoe jij naast je vaste baan online geld kunnen verdienen met online klussen in de kluseconomie of hoe jij dat kunt doen als ondernemer omdat je offline inkomen gedeeltelijk of helemaal is opgedroogd? 

Later.
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!