De virtuele eenmanszaak – DE virtuele organisatie van & met zzp’ers in 2022

Wat is een virtuele eenmanszaak door Tony de Bree

De virtuele eenmanszaak – DE virtuele organisatie van & met zzp’ers in 2022.

In 2001 ben ik online gestart naast mijn vaste baan bij ABN Amro, bij Corporate IT Strategy met mijn eenmanszaak als hybride ondernemer, als zzp’er. Zo leerde ik in de praktijk vanuit huis online geld verdienen met digital producten als e-books en met software. 

En dat deed ik en doe ik nog steeds met mijn virtuele eenmanszaak waar je een voorbeeld van een ‘zzp model canvas’ van ziet dat daarbij hoort uit Overlevingsstrategie voor startups. Zonder vast personeel, zonder management en met een groot netwerk van betrouwbare zzp’ers wereldwijd.

Lees ook: ‘Wat is hybride ondernemen?’, ‘Wat is een digital nomad?’, ‘Wat is relevant leven lang leren?’, Wat zijn digitale diensten?’ & ‘Wat zijn digitale producten?’ 

Een van de internet verdienmodellen kan online coaching zijn b.v. of door eBooks en/of andere digitale producten te verkopen omdat de inkoopkosten, de opslagkosten en de distributiekosten praktisch nul zijn. 

En een ander voordeel is dat je onbeperkt kunt groeien en schalen zonder eigen personeel vanuit huis. Voorwaarde is daarbij is wel dat je een goed eigen uniek zakelijke zzp-ecosysteem opbouwt van o.a. zzp’ers, ‘solopreneurs’ in het Engels, lokaal, regionaal en wereldwijd.  

Op die manier kun je in 2022 starten, groeien en schalen terwijl je ‘Lean & Mean’ blijft en zo ook niet naar de bank hoeft om geld te lenen. Waarom niet? Omdat je je zogenaamde ‘organisatiekosten’ laag houdt in de Nieuwe Normaal Economie. Mooi toch?

Wil jij ook online starten als zzp’er in 2022 met je eigen virtuele eenmanszaak?

Als je wilt weten of en hoe jij naast jouw vaste baan het beste kunt beginnen met hybride ondernemen met jouw virtuele eenmanszaak door online te starten tijdens deze Corona-crisis of als je in 2022 de transitie wilt maken met je eigen ‘A La Carte leerprogramma’  waaronder ‘From Corporate Job To Entrepreneur’ maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek door me hier een email te sturen of me te WhatsAppen. 

Tot snel,
Tony

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

error: Content is beveiligd !!