Risk & Compliance Congres 16 juni 2022 – Tony de Bree ex-splitsingmanager KYC bij ABN Amro gaat er heen

Risk & Compliance Congres 16 juni 2022 - Tony de Bree ex-splitsingmanager KYC bij ABN Amro gaat er heen

Risk & Compliance Congres 16 juni 2022 – Tony de Bree ex-splitsingmanager KYC bij ABN Amro gaat er heen.

Goedemorgen, razend druk met o.a. het schrijven en laten publiceren van 5 nieuwe on-demand e-books in het Engels en in het Nederland waaronder een over Know-Your-Customer trouwens. Maar toch tijd om een gedeelte van het programma van het ‘Risk & Compliance Congres van Michel Klompmaker in Baarn bij te wonen over ‘De poortwachtersfunctie’.

Waarom? Omdat ik benieuwd ben naar de sprekers van vooral de Overheid en de toezichthouders. En dan vooral over hoe de Poortwachtersfunctie door de Overrheid zelf al dan niet voldoende wordt ingevuld in de eigen organisaties waaronder de eigen ministeries, bij de KVK en bij het beroemde Uboregister.

Ik heb als zelfstandig ondernemer geen tijd om het diner bij te wonen, maar ik zal Adjiedj Bakas zelf nog wel eens aanspreken over zijn onzalige stelling dat…….. Dan leef je echt in een sociale bubble, Adjieh zoals ik zelf dagelijks mee maak sinds ik in 2001 in deeltijd online ben gaan ondernemen, in 2011 fulltime en sinds Corona ouderen en jongeren help deze crisis te overleven. Op straat in de grote steden, online en bij Hogescholen.

Later.

Mvg

Tony

p.s. Volg me op Linkedin hier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!