[DIGITAL TRENDS]: ‘Van lange ‘must read’ corporate managementboeken tot korte ‘must-use’ corporate management e-books’

digital-trends-van-lange-must-read-corporate-managementboeken-tot-korte-must-use-corporate-management-e-books door Tony de Bree - kl

[DIGITAL TRENDS]: Van lange ‘must read’ corporate managementboeken tot korte ‘must-use’ corporate management e-boeks.

Goedemorgen, er is een aantal interessante digitale zakelijke trends online te zien in en rond de Metaverse als je goed kijkt. Een daarvan is die van ‘lang’ naar ‘kort’. Dat geldt voor korte video’s zoals je die op TikTok, Instagram, Facebook en op Youtube ziet en op mijn nieuwe video-site in het Engels, maar ook voor ons als auteurs: schrijven, publiceren en online geld verdienen in de online gig economy met korte e-boeken.

Ik schrijf en publiceer sinds Corona alleen nog maar korte on-demand ‘must-use’ management e-boeken om nieuwe online inkomstenstromen te genereren in de online gig economy. Zoals deze drie:

paperbackstack

Digital Strategy Mapping. Digital Leadership In The Online Platform Economy

Inclusief multiple-choice test, gratis canvassen & een gratis ebook over Organisational Economics.

$8,95

Survival Strategies For Corporates. How To Survive The Covid-19 Crisis In 5 Steps

$8,95

Meer: Wat is de virtuele eenmanszaak?, Wat zijn digitale diensten? & Wat zijn digitale producten?

En het nieuwe ‘on-demand ebook’ in het Engels dat deze week ‘just-in-time’ uitkwam:

3) ‘The New Normal Economy. Hybrid Working & Working At Home For Managers & Employees’:

Met praktische checklists per hoofdstuk die je kunt printen en dagelijks kunt gebruiken en twee nieuwe bonussen: een checklist voor ‘overal online werken’ (working-online-anywhere’) en een klein eboek voor digitale nomaden zoals ikzelf als ik columns, blogs, boeken en ebooks zoals deze drie snel moet schrijven en opleveren en als ik andere online business gigs en side-gigs uitvoer.

Tot slot, krijg je voor $8,99 bij alle drie de [MUST-USE] eboek pakketten ook een random meerkeuzetest om te zien of je de leerdoelen van de e-boeken hebt bereikt.

Deze korte e-boeken zijn ook goede voorbeelden van waarom u geld kunt verdienen en besparen in de online kluseconomie: u verdient geld met korte e-boeken en u bespaart tijd door praktische overlevingsvaardigheden en nieuwe modellen te leren en u bespaart geld door geen lange ‘must- lees’ managementboeken niet meer.

Prettige dag.

p.s.Je kunt deze e-boeken trouwens GRATIS gebruiken. Het is mogelijk dat jouw bedrijf een bedrijfsbrede licentie heeft voor deze e-boeken. Vraag het na bij HR.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!