E-cover services

Wat is een e-cover door Tony de Bree

E-cover services.

Elke succesvolle online ondernemer die digitale producten verkoopt, heeft e-covers nodig. E-covers zijn een belangrijk onderdeel van je digitale marketing in de kluseconomie. En dan met name  je visual marketing activiteiten: visualisatie van een product of dienst, omdat het een visueel element is dat de perceptie van dat product of die dienst versterkt.

Wat is een e-cover?

‘Een e-cover is een digitale weergave van een (digitaal) product of dienst. Voorbeelden zijn e-books, boeken, luisterboeken, video’s, tutorials, online consulting, online training & online coaching.

Online kosten besparen en online geld verdienen met e-covers. 

In 2001 ben ik begonnen om zelf e-covers te maken om kosten te besparen en ze te gebruiken om mijn e-books en software voor online freelancers wereldwijd te promoten om online vanuit huis geld te verdienen als extra inkomstenstroom naast mijn vaste baan. 

Wil jij e-covers gebruiken bij jouw digital marketing campagnes in 2022?

Hulp nodig met jouw e-books of boek-campagnes? Bel me dan op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier voor onze customer-only e-cover services

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram  (‘kanhetvliegen’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. en we zijn net ook op YouTube gestart hier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!