Geld verdienen met substituten in de online kluseconomie

Online kosten besparen in de klusecon

Geld verdienen met substituten in de online kluseconomie.

Een van de dingen die me opvalt als ik business plannen bekijk van studenten, maar ook van online starters en mkb-bedrijven die in de problemen zijn gekomen sinds het begin van de Corona-pandemie, is dat ze geen aandacht besteden in hun business plannen voor de kansen en de bedreigingen van substituten in de online kluseconomie.

Waarom? Omdat je juist als zelfstandig ondernemer, als zzp’er, zoals ikzelf maar ook als oprichter van een startup of directeur van een scale-up of van een ander MKB-bedrijf veel geld kunt verdienen en kosten kunt besparen met substituten in de online kluseconomie.

Meer:  Wat zijn substituten?, Wat is een online overlevingsplan? & Wat is een online businessplan? 

Een van de belangrijkste onderwerpen waarvoor dat geldt is met omscholing en bijscholing, inclusief outplacement van corporate job tot ondernemer.  

Maak vandaag een afspraak over hoe jij geld kunt verdienen & kosten kunt besparen in de online kluseconomie.

Wil je meer weten over hoe jij naast je vaste baan geld kunnen verdienen met klussen, met side-hustles in de online kluseconomie of hoe jij dat kunt doen als ondernemer omdat je offline inkomen gedeeltelijk of helemaal is opgedroogd? 

Later.
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!