Gratis online masterclass van 1 uur – effectief thuiswerken voor HR-professionals

Gratis online masterclass van 1 uur effectief thuiswerken voor hr professionals door Tony de Bree

Gratis online masterclass van 1 uur – effectief thuiswerken voor HR-professionals

Gratis online masterclass – effectief thuiswerken voor HR-professionals. Maak nu een afspraak.

In deze gratis online masterclass van 1-uur voor HR-professionals, delen we best practices en lessons learned over hoe je effectief thuiswerken vanuit HR structureel kunt borgen in de hele organisatie:

Onderwerpen die o.a. aan de orde komen zijn:

– Hoe richt je een thuiskantoor in?

– Effectief thuiswerken.

– Effectief thuiswerken met een partner.

– Effectief thuiswerken met kinderen.

– Managen op afstand.

– Beoordelen op afstand.

Daarbij profiteer je van de lessen die zijn geleerd sinds de introductie van hybride werken, thuiswerken en managen op afstand in het algemeen in de jaren negentig van de vorige eeuw.

Wat veel mensen niet weten, is dat er al sinds de jaren negentig van de vorige eeuw veel hands-on ervaring is met hybride werken, thuiswerken en remote management binnen grote corporates en multinationals, ook in de bancaire sector inclusief bij mijn vroegere werkgever ABN Amro en mijn eigen afdeling tussen 1993-1997 (zie hier). Die lessen kun je ook vinden in dit nieuwe doe-het-zelf ebook:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Meer: Relevant leven lang leren in 2023, Wat is de online kluseconomie?, Wat is een virtuele organisatie? & Wat is een virtuele eenmanszaak?

Als bonus bij dit doe-het-zelf-pakket ‘Hybride werken & thuiswerken’ kun je de checklists uit de verschillende hoofdstukken gratis downloaden en printen voor persoonlijk gebruik. 

Hetzelfde geldt trouwens voor duizenden en duizenden online freelancers en thuiswerkende vrouwen en mannen. Online geld verdienen met online side-gigs, online side-hustles, als solopreneur in de online gig-economie, waaronder ik sinds 2001 als mijn online plan-b (zie hier). Zodat u kunt profiteren van die ervaringen en geleerde lessen.

Na aanschaf van dit pakket, kun je je registreren voor de gratis online masterclass van 1 uur.

Plan een belafspraak.

Wil je een gratis online masterclass van 1 uur in-company plannen en organiseren over effectief thuiswerken voor een aantal HR-professionals intern, vul dan dit formulier in en we nemen contact met je op voor een gratis belafspraak om die online masterclass in te plannen:

  Hartelijke groeten,
  Tony de Bree

  p.s.
  Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

  Bericht bekijken

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

  You might like

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  error: Content is beveiligd !!