Heb jij opleidingsbudget over?

Heb jij opleidingsbudget over door Tony de Bree

Heb jij opleidingsbudget over?

De wereld om ons heen verandert snel sinds het begin van de Covid-19 pandemie. Dit heeft ook gevolgen voor toekomstige rollen en functies in jouw organisatie als je een vaste baan hebt in een corporate of bij de overheid en voor de benodigde soft- en hard skills in je bestaande organisatie. 

En hetzelfde geldt voor als je in deeltijd wilt gaan ondernemen in 2022 en of in 2022 voor jezelf wilt gaan beginnen.

Besteding van je opleidingsbudget van 2021.

Heb jij nog opleidingsbudget van 2021 over? Maak dan nu snel een afspraak voor een persoonlijk leeradvies over ondernemen naast je vaste baan met side-hustles of als je zelfstanding ondernemer wilt worden in de kluseconomie. Als je je persoonlijke right-skilling plan voor 25 januari 2022 samenstelt en accepteeert, ontvang je de factuur nog over 2021 en kun je je opleidingsbudget 2021 nog gebruiken.

Meer: Wat is on-demand leren? & Van corporate job tot ondernemer in 2022

Combineren van de opleidingsbudgetten van 2021 & 2022

Wil je je factuur deels in 2021 en deels in 2022 ontvangen? Of je opleidingsbudgetten 2021 & 2022 combineren? Ook dat is mogelijk! Neem contact op met Tony. Hij helpt je graag en snel met een persoonlijk leeradvies en met het samenstellen van je persoonlijk on-demand leertraject op maat.

JA, IK WIL SNEL EEN ON-DEMAND LEERTRAJECT SAMENSTELLEN OP BASIS VAN MIJN LINKEDIN-PROFIEL

  Vriendelijke groeten,
  Tony de Bree

  p.s.
  Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline, @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

  You might like

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  error: Content is beveiligd !!