Hoe word je een AI gedreven corporate?

Hoe word je een AI gedreven corporate - Ai genereerde foto door Tony de Bree - 2

AI of artificial intelligence biedt goede mogelijkheden om met een geintegreerd AI implementatieplan van een traditionele corporate een zogenaamde ‘AI gedreven corporate’ te maken.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Wat is een AI gedreven corporate?

“Een AI gedreven corporate is een corporate die AI toepast in alle onderdelen van de organisatie, van het organisatieontwerp, als integraal onderdeel van het corporate business model inclusief het corporate organisatiemodel”.

Meer: Wat is AI gedreven organiseren?, Hoe word je een AI gedreven bedrijf? & Wat is het Corporate Model Canvas?

En dat kun je realiseren door het corporate model canvas te gebruiken inclusief het corporate change management canvas uit:

Overlevingsstrategie-voor-corporates-Zo-overleeft-uw-bedrijf-de-perfecte-storm-in-5-stappen-door-Tony-de-Bree-ipad

Overlevingsstrategie voor corporates

Zo overleeft uw bedrijf de perfecte storm in 5 stappen

$8,99

Meer: AI gedreven organiseren, Wat is AI gedreven ondernemen? & Hoe word je een AI gedreven bedrijf?

Maak een afspraak.

Maak snel een belafspraak als je wilt leren in een van onze nieuwe on-demand AI Transformatie & Organisatie opleidingen hoe je een bestaande corporate snel en geintegreerd ‘AI driven’ of te wel ‘AI gedreven’ kunt maken met slimme, innovatieve tools ter ondersteuning van AI transformatie en AI implementatie. Bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

Je kunt me ook hier een email sturen of een pm via LinkedIn als je dat liever wilt natuurlijk.

Later.
Tony de Bree

p.s. De foto boven dit blog is een van de voorbeelden van AI genereerde afbeeldingen met o.a. Midjourney en Dall-E of daarop gebaseerde zogenaame ‘AI content generators’.

p.p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

error: Content is beveiligd !!