Wat is het Corporate Model Canvas©?

Wat is het scale-up model canvas door Tony de Bree

Wat is het Corporate Model Canvas©?

Leiderschap in crsisistijd betekent dat je als corporate snel de beste corporate overlevingsstrategie  moet bepalen en die snel integraal in je organisatie in moet voeren. Het Corporate Model Canvas© helpt je daarbij. Wat is het Corporate Model Canvas©?

Snelheid is een van de belangrijkste criteria om als CEO van een corporate, managementteamlid of als management consultant voor corporates om ervoor te zorgen dat de betrokken corporate de juiste digitale stratege kiest en die snel en integraal invoert waaronder structureel hybride werken, thuiswerken & remote management:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Daar heb je in crisistijd speciale corporate tools en hulpmiddelen voor nodig die je helpen om snel externe analyses te maken en vervolgens je huidige corporate business model, je huidige corporate verdienmodel, je huidige corporate organisatie en je huidige corporate bedrijfs-ecosysteem te analyseren en dat allemaal snel en just-in-time integraal aan te passen om deze crises te overleven.

Lees ook: Wat is de online shakeout?, Wat is fast learning?Bedrijfskunde voor corporates

Daarom gebruiken steeds meer directeuren van corporates en management consultants voor corporates  het Corporate Model Canvas©:

Wat is het Corporate Model Canvas© is

‘een eenvoudig hulpmiddel waarmee je snel vanuit snel betalende klanten en prospects gezien op basis van waar je zelf en je team goed in bent en met mensen en bedrijven uit een uniek corporate bedrijfs-ecosysteem, je corporate business model je corporate verdienmodel en je corporate organisatie snel integraal kunt aanpassen’  

download-823x978-1-1

Survival Strategies For Corporates

How to Survive the Covid-19 Crisis in 5 Steps

$ 8,99

Inclusief een multiple-choice test, corporate change canvassen en checklists.

Geld verdienen en kosten besparen met het Corporate Model Canvas©. 

Het Corporate Model Canvas© en de andere gratis canvassen kun je dus prima gebruiken als je directeur of managementteamlid bent van een corporate. Maar je kunt ‘De scale-up blueprint’ inclusief de gratis scale-up canvassen ook prima gebruiken om extra inkomen te generen in nieuwe niches. Namelijk als corporate bedrijfskundige of als corporate change manager, als corporate consultant, trainer en/of business coach.

Meer blogs over hoe je een nieuw kun je bedrijf kunt starten of je bestaande startup of MKB-bedrijf snel kunt right sizen, kun je hier lezen.

Mvg
Tony de Bree

p.s.
Als je dringend ‘overlevingsadvies’ of andere hulp nodig hebt, maak dan een afspraak via 06-34387806 (whatsapp), Skype me via tony.de.bree of email me hier.

p.p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!