Mockup services

Wat is een mockup door Tony de Bree

Mock-up services.

Visuals worden steeds belangrijker in digital selling & digital marketing plannen inclusief voor content marketing, voor personal branding en voor boekmarketing, e-book marketing of luisterboekmarketing zoals voor Overlevingsstrategie voor startups.

Of je nu een zzp’er bent, oprichter van een startup bent, een CEO van een scale-up, directeur van een MKB-bedrijf of een familiebedrijf, beeld, geluid en afbeeldingen worden steeds belangrijker. ‘Visual marketing’ online en offline maakt daar een belangrijk onderdeel van uit om online geld te verdienen en online kosten te besparen in crisistijd. 

Daarbij spelen verschillende soorten mockups een belangrijke rol. Wat zijn mockups?

‘Een mockup is een model van een ontwerp, product & dienst. In de software-industrie komt het begrip tevens voor om vroeg in het ontwikkelproces het software-ontwerp qua gebruikersinterface te testen en b.v. in de opstartfase en de validatiefase van een startup’.

Er zijn verschillende  soorten mockups:

  1. Statistische mockups met een foto of afbeelding van je product of dienst zoals in de foto boven dit blog in de reclamezuil voor ‘Overlevingsstrategie voor startups’ boven dit blog.
  2. Live mockups waarbij je een video in een afbeelding ziet.
  3. Video’s waarin je of statische afbeeldingen ziet of een ander video in de video.

Online geld verdienen en online kosten besparen met mockups. 

Door zelf on-demand en a la carte leren hoe je verschillende soorten mockups maakt en kunt gebruiken, heb ik aanzienlijke online kosten (tijd en geld) bespaard door bijna alles zelf te leren doen en de verschillende types snel zelf te kunnen inzetten bij mijn eigen verschillende digital selling en digital marketing campagnes waaronder voor al mijn boeken in het Nederlands en e-books in het Engels. 

Op verzoek van een aantal auteurs en andere klanten ben ik vorig jaar ook begonnen om op bescheiden schaal eenvoudige mockups te produceren en te verkopen als een van ‘Tony’s side-gigs’: een van mijn nieuwe extra online inkomstenbronnen als online freelancer vanuit huis. 

En tenslotte leer ik deelnemers aan virtuele events en verschillende on-demand programma’s de bassisprincipes inclusief checklists etc.

Meer weten over hoe jij snel en short mockups kunt leren toepassen in digital selling en digital marketing ? Stuur me dan nu een e-mail via dit formulier.

Later.

Tony de Bree

p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram  (‘kanhetvliegen’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. en we zijn net ook op YouTube gestart hier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!